Kendte

Zayn Maliks rygte-flirt taler ud

Af Susie Pedersen 4. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Et billede af de to sammen fik rygterne til at svirre om utroskab, og nu taler Lauren Richardson ud om sit møde med Zayn Malik i Thailand.

Lige før Zayn Maliks exit fra One Direction blev han fotograferet med en lyshåret pige under et besøg i Thailand. Billedet fik utrolig meget opmærksomhed og fik endda skylden for Zayns beslutning om at trække sig fra bandet af nogle.

Læs også: Zayn Malik forlader One Direction

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den lyshårede pige, der hedder Lauren Richardson, fortæller nu historien fra sit eget synspunkt.

- Jeg så, at der var mulighed for at komme i kontakt med dem, så jeg fik derover. Jeg sagde: ”Kan vi tage et billede sammen?”, og Zayn sagde: ”Intet problem”, fortæller Lauren og uddyber:

- I min billedbeskrivelse skrev jeg: ”Fester med 1D”. Selv om det bare var et helt uskyldigt billede. Det er så vildt. Folk tror stadig, der skete mere. Det bliver sjovt, når det går op for de folk, at der ikke skete noget. De vil tænkte: ”’Hvor ser vi dumme ud nu, hvor det hele er blæst ud af proportioner”.

Læs også: Sådan overlever One Direction uden Zayn Malik

Lauren fortæller også, at hun tog en taxa hjem fra festlighederne alene, fordi hun blev dårlig. Derefter fik hun sig en grim overraskelse. Rygtet havde nemlig spredt sig, og det resulterede i en masse grimme trusler fra blandt andet One Directions fans.

- Der kom dødstrusler, og folk sagde, at jeg var en, der ødelagde forhold, ellers skrev de, at de ville finde mig. Der var vildt meget hate. Så jeg var bange, for jeg kunne jo ikke lade være med at tænke på, om de ville finde mig, fortæller hun.

Lauren nævner dog ikke noget om et andet billede, der blev taget af dem, hvor det ligner, de fletter fingre. Tror I stadig, at mødet havde noget at gøre med Zayns 1D-exit?

Se flere billeder af Zayn Malik i galleriet herunder.

ZaynMaliksvildeforvandling

Læs mere om

MestLæste