Kendte

"X Factor": Tines store drøm

Af Tóra Effersøe Mortensen 19. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tine har altid drømt om at leve af at synge, og nu håber hun, at hendes deltagelse i ”X Factor” kan være med til at sparke hendes sangkarriere i gang.

Allerede i børnehaveklassen lagde Tines lærerinde mærke til hendes smukke stemme, og hun opfordrede derfor familien til at lade Tine få sangundervisning. Det førte med sig, at Tine begyndte at gå til sang, da hun var syv år.

- Da jeg stod allerførste gang på en scene i tredje klasse, vidste jeg, at det var det, jeg skulle resten af livet, så jeg håber virkelig, at det at være med i "X Factor" kan blive starten på min drøm, siger Tine, da Vi Unge møder hende i DR-byen.

Tine er meget begejstret for at arbejde sammen med Remee, og hun giver ham også en del af æren for, at hun nu føler sig godt tilpas på scenen.

- Det var jo generte Tine, der meldte sig til "X Factor", men allerede nu kan jeg mærke, at det er en ny Tine, der går på scenen. Remee og hans hold har virkelig givet mig det skub, jeg havde brug for, og så har jeg også selv troet på mig selv, fortæller Tine. [faktaBox]

Udover at Tine får lov til at udleve sin drøm om at synge foran så mange mennesker, så er der også en anden ting, som er en stor oplevesle for hende. Hun er nemlig vildt begejstret for at blive stylet.

- Det er så fedt! Jeg har jo ligesom så mange andre piger prøvet al mulig makeup derhjemme, kigget i blade og prøvet at få looket, men nu er det bare professionelle, der sørger for det hele. Det er jo enhver piges drøm at få lagt professionel makeup.

MegetMere