Kendte

X Factor: Babou om sig selv

Af Sarah-Sofie Boussnina og Leela Legêne 24. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har snakket med Babou om kærligheden, Justin Bieber og det pinligste, han har oplevet!

B som bedst
Hvem er bedst i "X Factor"?
- Det er svært at sige, hvem der vinder "X Factor". Vi har alle vores kvaliteter. Jeg synes, at jeg har charmen, og så er jeg en af dem, der synger bedst. Sarah er en sindssyg performer og har en vild karakter - hun er født til at stå på scenen. Hvem der er bedst, får vi at se til finalen i Parken.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

A som anderledes
Hvad gør dig anderledes?
- Jeg er den eneste dreng tilbage. Mit udseende skiller sig ud, og forhåbentlig har jeg charmet mig ind på en masse teenagepiger.

Læs også: Er Babou årets store stjerne?

B for Bieber
Hvad synes du om Justin Bieber?
- Jeg synes, at Justin Bieber har formået at blive et kæmpe ikon. Han har både en masse fans og en masse haters. Det var Cutfather, der valgte, at jeg skulle synes en af Justin Biebers sange i fredags. Personligt var jeg bange for, hvordan folk ville reagere. Jeg er ikke den nye Justin Bieber - jeg er min egen, noget unikt.

O som og
Og hvad nu - hvad med skolen, Jylland og kærligheden?
- Med hensyn til skolen regner jeg med at gå til eksamen og få nogle gode karakterer. Jeg er lige blevet optaget på en ungdomsuddannelse. Jeg skal tilbage til Jylland, for jeg elsker Århus. Med hensyn til kærligheden, så må vi se, hvad der sker, og hvem der får øjnene op for mig.

U for ups
Hvad er det pinligste, du har oplevet?
- Det var for nylig, da jeg kom til at åbne døren ind til toilettet, mens Lise Rønne var derinde! Stemningen var akavet resten af dagen!

Læs også: X Factor Sarah om sig selv.

MestLæste