Som noget nyt bliver koncerten nemlig vist direkte på tv samtidig med, at den foregår inde i Tivoli. Så uanset hvor i landet, du bor, (og hvordan vejret bliver!) kan du altså se koncerten mandag den 26. september.

Og alt tyder på, at det bliver et brag af en koncert. Sak Noel (DJ'en med "Loca people - what the f**k"), Alexandra Stan (hende med "Mr. Saxobeat"), L.O.C., Rasmus Seebach, Medina, Aqua, Kato & Friends, Burhan G & Ankerstjerne og Morten Hampenberg & Alexander Brown feat. Yepha & Stine kommer nemlig alle sammen forbi og giver den fuld gas.

Læs også: Ugens playliste: Rasmus Seebach

Værterne bliver Benedicte Balling, Heino Hansen og Jakob Maarup, som alle er radioværter på The Voice, og de skyder showet i gang kl. 19.00.

- Jeg glæder mig helt VILDT til igen i år at få lov til at være vært for denne kæmpe musikbegivenhed, og i år er det ekstra spændende, da vi jo sender live tv og radio derfra! Stemningen i Tivoli er helt ubeskrivelig, den skal simpelthen opleves! Publikum er fantastiske, vilde og helt igennem for fede, fortæller Benedicte Balling.

Læs også: Vi Unge + The Voice '10 = ?

Skal I med ind og se showet i Tivoli, eller vil I hellere se koncerten hjemme i varmen, foran fjerneren?