Kendte

Vi Unges læsere: Det var for vildt!

Af Redaktionen 25. juni 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Stine, Jessica, Isabella og Ditte vandt vores konkurrence om at møde Taylor Lautner og Kristen Stewart sammen med Vi Unge. Læs om mødet her.

Der var rigtig "Twilight"-stemning i bussen på vej til Stockholm, hvor Stine, Jessica, Isabella og Ditte sammen med Sisse fra Vi Unge skulle møde Taylor Lautner og Kristen Stewart. Og endnu bedre var stemningen selvfølgelig efter, at pigerne havde mødt de to "Twilight"-stjerner.

Pigerne fik snakket med Taylor Lautner og Kristen Stewart, fik autografer og selvfølgelig taget en masse billeder.

- Det bedste ved turen var helt klart at Møde Kristen Stewart og Taylor Lautner. Det var en rigtig god oplevelse, fortæller Jessica, mens Ditte forklarer, at de kun stod én meter fra den røde løber og derfor var helt tæt på "Twilight"-stjernerne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Alle pigerne var dog enige om, at hele stemningen i arenaen var noget helt specielt, og så fik de alle sammen også nogle nye venskaber ud af det:

- Jeg synes også, det var rigtig fedt at få lov til at føle stemningen og opleve, hvordan det hele foregik. Og det med, at man fik lov til at møde en masse andre "Twilight"-fans, der også havde vundet, var jo også et plus, fortæller Stine.

Busturen var dog lidt lang. Det gik fint op til Stockholm, hvor der blev vist "Twilight" og "New Moon", og hvor pigerne var ivrige efter at snakke om "Twilight". Men pigerne var enige om, at selv om det var det hele værd, så var hjemturen altså lidt lang.

Glæd dig til, at du i Vi Unge nummer 10 kan læse meget mere om mødet med Taylor Lautner og Kristen Stewart.

MestLæste