Kendte

Vi Unge X Awards: Grand Prix-stemning

Af Sisse Tvegaard Andersen 7. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
X Factor skød Melodi Grand Prix-weekenden igang uden den helt store fest.

Det blev X Factors alderspræsident Steffen Gilmartin, der måtte sige farvel efter aftenens show. Aftenens tema var Melodi Grand Prix, og vi havde forventet lidt af en fest, men mange af deltagerne havde valgt stille sange og afdæmpede kostumer. Lidt ærgerligt efter vores mening.

Se, hvad showet ellers bød på, når vi uddeler Vi Unges X Awards til årets fjerde liveshow i galleriet herunder.

XAwardsliveshow4

Det var ren "Alice i eventyrland", da Lucy indtog scenen i høj hat, pisk og en overdådig kjole, der viste sig at skjule indtil flere dansere. Vi var vilde med det!
Der var intet i vejen med Steffens stemme, men vi kæmpede altså lidt for at holde os vågne under hans stille optræden med nummeret "What's Another Year".Og det var altså også Steffen, vi måtte sige farvel til i dag.
Lina Rafn har måttet sige farvel til to af sine deltagere indtil videre, men i aften gik den sidste af de unge finalister Henriette direkte videre til næste runde. Det blev fejret med hop og store kram.Vi glæder os til at se Henriette igen i næste uge.  
Det var svært at holde tårerne tilbage, da Anthonys mor overraskede ham under prøverne. Hvor er det sødt, at hun kom hele vejen fra USA for at støtte ham!
ManBand havde inviteret en bunke kvindelige fans med på scenen, og selv om vi ikke var vilde med deres sang her til aften, er det da en sød og sjov idé.
Mange af deltagerne havde valgt stille og afdæmpede sange, men Pernille sprang rundt på scenen og blandt publikum og skabte en fest, der passede perfekt til aftenens Melodi Grand Prix-tema.
"X Factor"-vært Eva Harlous solgule kjole med seje metalliske detaljer var klart det fineste outfit i aftenens show.

Læs mere om

MegetMere