Kendte

Vi græder over den her koncert-afsløring fra Justin Bieber

Af Marie Søndergaard 11. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan det virkelig være sandt? Det bliver jo slet ikke det samme så. Snøft.

Det føles som om, der er 100 år til, Justin Bieber kommer til Danmark den 2. oktober på sin ”Purpose World Tour” – især når man ser billeder fra den allerførste koncert fra touren, som foregik i Seattle i USA i onsdags. Vi glæder os SÅ meget, men der er altså kommet et ret stort skår i glæden, efter vi har set setlisten fra koncerten.

Læs også: Justin forlader Oslo-koncert efter én sang

Den viser, at Justin har droppet at optræde med ”One Less Lonely Girl”, som plejer at være et af vores favoritnumre, når Justin optræder live. Han plejer nemlig at hive en fan op på scenen og synge til hende, men det ser altså ikke længere ud til at være en del af Justins koncert-repertoire. ÆV!

Men måske er det så faktisk en fordel, at der er så længe til den danske koncert, for så kan Justin jo nå at lave lidt om på setlisten og måske ombestemme sig med hensyn til ”One Less Lonely Girl”! Vi krydser fingre.

Se videoen: Justin bryder sammen på scenen

Se setlisten fra Justins første koncert her

Herunder kan du læse nogle af grundene til, vi elsker Justin!

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.  

Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.

Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.

For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.

Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.

Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!

Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!

Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!

Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

MegetMere