Justin Bieber og Selena Gomez' forhold har i lang tid hængt i en tynd tråd, og hvis det ikke har været slut i mellem dem endnu, kan meget vel blive enden for Jelena, hvis det vilde rygte om Biebers utroskab er sandt.

Læs også om: Selena Gomez' flirt med Josh Hutcherson

Ifølge Star Magazine har en kilde kort før jul fortalt dem, at Justin Bieber var sin kæreste Selena Gomez utro med den 22-årige model og sygeplejerske Milyn "Mimi" Jenson (billedet). Kilden fortæller at Bieber og "Mimi" checkede ind på Beverly Hills Four Seasons hotellet få dage før jul sammen med popstjernens gode ven Lil Twist for at feste.

Senere forlod trioen hotellet for at fortsætte festen i Justin Biebers villa i Calabasas, hvor "Boyfriend"-sangeren charmerede "Mimi" med sin utrolige udsigt fra baghaven, fortæller kilden til sladderbladet.

Læs også: Justin Bieber er for umoden til Selena Gomez

Tilbage på hotellet fortsatte flirten, og der gik ikke længe før Bieber fik "Mimi" med i sin suite, hvor de var sammen. Star Magazine kontaktede efterfølgende "Mimi" for at få bekræftet historien, og Biebers flirt "troede at han var single. Han opførte sig som om, han var".

Læs også: Rygte - Selena Gomez dater ny fyr

Kan det virkelig passe? Var Justin Bieber Selena Gomez utro? Eller havde de slået op før Biebers flirt med "Mimi"? Hvad tror I?

Tidslinje - Justin Bieber og Selena Gomez