Det her er jo den tarveligste reklame, et fitnesscenter overhovedet kan lave! Vi forstår virkelig godt, at ”Little Miss Sunshine”-stjernen Abigail Breslin er blevet gal over den.

Foto: Instagram, @Abbienormal9

Læs også: Derfor stak Abigail Breslin af fra Zac Efron

Gold’s Gym, som kæden hedder, har lavet reklamen, hvor de skriver, at en pige ikke skal acceptere at være pæreformet. Problemet er bare, at man ikke kan ændre på sin kropsform. Abigail Breslin har postet reklamebilledet på sin Instagram-profil, hvor hun samtidig fortæller, hvorfor hun er rasende over budskabet.

Læs også: YouTubers seje svar på body-shaming

- Wow, jeg væmmes ærlig talt over det her, @goldsgym, I burde skamme jer. Det her er grunden til, at niårige piger udvikler spiseforstyrrelser. At træne burde være noget, du gør for dig selv, dit helbred, sind og krop – og ikke fordi et firma siger, at din kropsform ikke er en pige værdig. Jeg undrer mig også over, om det er okay for Gold’s Gym, at mænd er pæreformet? Det er interessant, at de kun hænger kvinder ud. Flot, at I hænger en kropsform ud, som man ikke kan lave om på. Godt, jeg ikke har meldt mig ind i jeres fitnesscenter. Det kommer jeg aldrig til nu, skriver Abigail til billedet.

 

Word, Abigail!

... Opdatering. 

Gold's Gym har lagt en undskyldning på deres Instagramside, hvor de beklager reklamen. 

Body-shaming kan på en måde betegnes som mobning, og i galleriet herunder har vi samlet nogle virkelig triste facts om mobning. 

Triste facts om mobning