Kendte

Tyga: Det betyder det, at Kylie er yngre

Af Stine Kærsgaard 29. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ifølge Tyga er der specielt én god ting ved den store aldersforskel mellem ham og Kylie Jenner.

Vi hører tit noget om Kylie Jenner og Tygas forhold – men meget sjældent er det dem selv, der kommenterer på det. Der har gennem den seneste tid for eksempel været en del rygter om, at det går dårligt mellem dem, og Tyga har også måtte høre meget for, at han har fundet en kæreste, som er hele otte år yngre end ham, da mange mente, de startede med at date, da Kylie var mindreårig.

Læs også: Se Tyga og Kylie Jenners første kys 

Men nu har Tyga valgt at stå frem og fortælle, hvad det rent faktisk betyder for deres forhold, at folk har meninger om dem:

- Det er faktisk ret svært at tale om. For folk vil gerne kritisere. Jeg forstår det bare ikke helt. Jeg har det sådan: ’det her er en virkelig god person’. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal tale om det, for det er bare noget, jeg skal forholde mig til, fortæller Tyga og kommer også ind på, hvad det betyder for dem, at han er noget ældre end Kylie:

- Vi skal forholde os til meget kritik, men i og med at jeg er ældre end hende, så har jeg også været igennem flere ting. Jeg kan … hjælpe hende mere med det. Jeg kan på en måde se det, for jeg ved, hvilken person hun er, og hvad hun går igennem, lyder det fra Tyga.

Læs også: Derfor holder Kylie Jenner tit hånden foran ansigtet 

Ifølge sangeren lyder det altså som om, at han mener, han er god for Kylie og kan hjælpe med at håndtere den kritik, de løbende må høre på.

Se Kylie Jenners mange cool selfies her: 

KylieJennerssejeselfies

Læs mere om

MegetMere