Kendte

Tre vilde "A"-afsløringer

Af Marie Søndergaard 24. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Uuuh, i aften bliver det afsløret, hvem ”A” er i ”Pretty Little Liars”, men allerede nu har seriens forfatter løftet sløret for tre vilde ting om ”A”!

Vi er helt oppe at køre over, at det i aften bliver afsløret, hvem den anonyme "A" er i tv-serien "Pretty Little Liars". Både skuespillerne og forfatteren Marlene King har nemlig kørt en vild stemning op omkring, at man endelig får svar i det afsnit, der bliver vist på amerikansk fjernsyn i aften.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Hvem er din PLL-tvilling?

Men allerede nu har Marlene King valgt at afsløre tre ret vilde ting om "A":

1. "A" og "Big A" er to forskellige personer. Først var det nemlig Mona, som var "A", men i et af afsnittene nævner hun, at en anden også begyndte at blande sig i legen - nemlig "Big A", som tog over for Mona.

Læs også: De 10 lækreste fyre fra PLL

2. "Big A" var ikke med i pilotafsnittet. Der har gået rygter om, at "A" har været med fra allerførste afsnit af serien, men det gælder altså ikke "Big A", så nu er vi tilbage til 0, når det kommer til at gætte, hvem det er.

Læs også: 10 ting i PLL der får os til at grine

3. Forfatterne bestemte "Big A"s identitet i slutningen af sæson to/starten af sæson tre. Det vil sige, at de altså ikke havde en klar idé om, hvem der skulle tage over for Mona og blive den næste "A" før langt inde i serien.

Hvor overrasket er du over de her afsløringer?

”PrettyLittleLiars”førognu

Lucy Hale i "Magi på Waverly Place".
Ashley Benson i "13 snart 30".
Troian Bellisario i "Billboard Dad" sammen med Mary Kate og Ashley Olsen.
Janel Parrish i rollen som Jade i "Bratz: The Movie".

MestLæste