Taylor har altid behandlet sine fans, som var de en del af hendes familie. Derfor har sangerinden også valgt at dele den meget forfærdelige nyhed om, at hendes mor, Andrea Swift, har fået kræft.

Taylor havde længe opfordret sin mor til at gå til lægen. Da det ikke skete, sagde hun til hende, at det, hun ønskede sig mest til jul, var, at moren ville tage til lægen for at få lavet et "rutinetjek" bare for at sikre, at alt var ok - og herefter fik familien den skræmmende nyhed.

Læs også: Taylor Swift har fundet sin dobbeltgænger

Selv om Taylor gerne vil holde hendes mors tilstand for sig selv, har hun et klart budskab til sine fans, som hun delte på sin Tumblr. Taylors mor havde nemlig opfordret sin datter til at minde alle om, hvor vigtigt det er, at de husker deres forældre på at gå til lægen, så alvorlige sygdomme kan blive opdaget i god tid. Derfor skrev hun:

-Min mor ville gerne have, at I fik det at vide, fordi jeres forældre måske har for travlt til at få gået til lægen, selv om de går med nogle sygdomme, de ikke er klar over. Jeres påmindelser kan måske være med til at opdage kræft hurtigere.

Læs også: Test: Hvilken Taylor Swift sang er du?

Vi synes, det er meget flot, at Taylor og hendes mor har overskud til at stå frem og opfordre andre til at gå til lægen i tide, når man tænker på, hvad de går igennem lige nu.

Vi tænker på Andrea, Taylor og hele familien og sender de bedste tanker i deres retning.

What!? De her stjerner er i familie med Taylor Swift