Taylor Swift er allerede kommet i julestemning, og derfor har hun i bedste julemandsstil givet gaver til nogle af hendes største fans.

Læs også: Taylor Swift forsvarer sang om Harry Styles

Flere af de heldige piger har afsløret, hvad de har fået på Twitter og YouTube, og en af dem er Hannah, der fortæller, at hun brød grædende sammen, da hun åbnede sine gaver. I pakkerne lå der blandt andet en kimono fra Japan, en kænguru-krystal halskæde fra Australien, NYPD-trøjer fra New York og makeup fra Los Angeles - sammen med et håndskrevet brev fra Taylor selv.

- Hannah, jeg håber, du har det fantastisk, hvor end du er. Jeg har rejst uafbrudt, men jeg har taget nogle tidlige julegaver med hjem til dig fra alle verdens hjørner. Japan, Australien, New York og LA… Og ja, det er alt for tidligt at være totalt jule-crazy, men sådan er det! Jeg elsker at se dig så glad på din blog. Jeg er taknemmelig for, at jeg har dig i mit liv. Og jeg vil bare gerne fortælle dig, hvor meget du betyder for mig. Er det ikke det, højtiderne egentlig handler om? Love Taylor, står der i det megasøde brev.

Læs også: Selena Gomez og Taylor Swift modbeviser rygter

En anden fan ved navn Hailey, har lagt en video på YouTube, hvor man kan se, hvordan hun reagerede, da hun åbnede pakken fra Taylor, og her læser hun også et håndskrevet brev op fra den seje popstjerne. Se videoen herunder.Hvor er det bare sejt, at Taylor har lavet personlige gaver til sine fans! Hvad synes I om gaverne?

7 gange Taylor Swift har sunget om Harry Styles