Sviner Gigi Hadid Harry Styles med denne snap?
Kendte

Sviner Gigi Hadid Harry Styles med denne snap?

Af Julie Lund Mikkelsen 27. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er Gigi Hadids seneste snap en sviner mod Harry Styles? Det mener nogle fans – døm selv her…

Den nyeste udgave af magasinet Another Man har Harry Styles på forsiden – og det har fået internettet til at gå amok over, hvor nice billederne er, og hvor godt det er at se Harry på forsiden af magasinet.

Men en snap fra Gigi Hadid har fået nogen til at mene, at hun måske ikke er så imponeret over Harrys nye cover.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: OMG, Gigi Hadid overfaldet på gaden?!

Samtidig med at Harrys cover blev offentliggjort, delte Gigi nemlig et billede på sin Snapchat af coveret på magasinet ELLE, hvor kæresten Zayn Malik var på forsiden, med teksten ”A COVER.”

Det move har fået folk til at dele hendes snap på Twitter og undre sig over, om Gigi mon prøver at svine Harry Styles og kritisere den hype, der er lige nu omkring Harrys nye cover…

Læs også: Harry Styles i sorg

Hmm, vi ved ikke rigtig, hvad vi skal tænke om Gigis snap... Det kunne jo være, at hun bare var stolt af sin kærestes cover, og måske skal folk bare slappe lidt af...

Hvorfor tror I, Gigi delte den snap?

Psst, se de lækre coverbilleder af Harry lige her!

Et billede slået op af @harrystyles den

Et billede slået op af @harrystyles den

Et billede slået op af @harrystyles den

Vil I se flere lækre billeder af Harry Styles? Så tjek det her galleri ud ...

11gangeHarryStylessmeltedevoreshjerter

Harry Styles i X Factor UK
Første gang vi så ham i "X Factor"Der var ingen tvivl om, at Harry havde X Factor fra det øjeblik, han trådte ind på scenen i den britiske udgave af talentshowet. Vi var i hvert fald fans med det samme! Se hele Harrys audition her:
Foto: YouTube
Harry Styles og Lux Teasdale
Hver eneste gang han holder en babyDer er bare ikke noget mere nuttet end en lækker fyr med en baby, og Harry er heldigvis glad for børn. Her er det One Directions stylist Lou Teasdales datter Lux, der får en Harry-krammer.
Foto: All Over
Harry Styles til Brit Awards 2014
Da han var lige ved at misse en pris ved Brit Awards 2014 ...... fordi han skulle på toilettet. Vi elsker, at han er ærlig nok til at indrømme det på scenen!
Foto: All Over
Harry Styles og Abbie Robinson
Da han gav Abbie Robinson denne her gave Velgørenhed har altid haft en stor plads i Harrys hjerte, og han har flere gange mødtes med kræftsyge fans. Da han i 2015 mødte Abbie Robinson, der lider af en sjælden form for kræft, ved en One Direction-koncert i O2 Arena, forærede han hende en halskæde med et hjerte og en diamant. Nurh!
Foto: All Over
Harry Styles
Da han sov med en kæmpe bamseJa, Harry, det kan godt være, at du ligner en rockgud nu, men for os vil du altid være den cute dreng, der tog sig en lur med en kæmpe bamse ...via GIPHY
Foto: All Over
Harry Styles og hans mor Anne
Når han er sammen med sin morHarry er en ægte Mors Dreng, og vi elsker det tætte forhold han har til sin mor. Da hun blev gift i 2013, var Harry forlover og holdt en sjov og rørende tale, og han har selv udtalt, at det var noget at det mest nervepirrende, han nogensinde har gjort.
Foto: All Over
Harry Styles hjælper fan
Da han hjalp en fan på beneneUnder en shoppetur i New York blev Harry omringet af en flok fans og fotografer, og det kom til at gå lidt voldsomt for sig. En fan blev skubbet ned på jorden og slog sit ben, men heldigvis var helten Harry hurtig til at hjælpe hende op og trøste hende. Kan man være sødere? Vi tror det ikke.
Foto: All Over
Harry Styles
Da han græd over lede kommentarerHarry er en følsom fyr, og det kunne man blandt andet se i dokumentaren "One Direction: A Year in the Making", hvor Harry ikke kunne holde tårerne tilbage, da han skulle fortælle om de lede kommentarer, han fik efter en mindre god optræden i "X Factor"-showet. Vi var vist ikke de eneste, der var klar til at springe på et fly til London for at trøste ham.
Foto: All Over
Harry Styles
Da han crashede en fødselsdagsfestHvor vildt ville det lige være, hvis Harry Styles dukkede op til din fødselsdag? Den drøm blev til virkelighed for en pige ved navn Melina, da Harry Styles tilfældigvis joinede hendes fødselsdagsfrokost på restauranten Ysabel i Los Angeles. Melina og hendes veninder sørgede naturligvis for at få taget et gruppefoto. Vi er kun lidt misundelige.
Foto: All Over
Harry Styles donerer hår
Da han donerede sit hår til velgørenhedVi var mange, der fik et chok, da Harry tidligere i år klippede det lange, lækre hår helt kort, og vi er stadig ikke helt overbevist om, at det korte hår er lige så lækkert til ham. Men da vi fandt ud af, at han havde doneret sit hår til velgørenhed, tog det os sådan cirka 0 sekunder at tilgive ham.
Foto: Instagram
Harry Styles og Louis Tomlinson
Da han gav Louis det her kram ...... efter One Directions sidste koncert før pausen. Årh, 1D, vi savner jer!
Foto: All Over