OMG, efter vi hørte det her, har vi fået troen tilbage, for måske ER det faktisk muligt at score sit idol – det er i hvert fald sket for en pige ved navn Danielle Caesar, som nu er kærester med skuespilleren Jake T. Austin, som vi blandt andet kender fra tv-serien ”Magi på Waverly Place”, som har kørt på Disney Channel.

Læs også: Er det her verdens vildeste fan-tattoo?

Danielle blev allerede vild med Jake tilbage i 2009, men det var først to år efter, at hun fik mulighed for at møde ham IRL i forbindelse med, at Jake skrev autografer i New York. Herefter skrev Danielle en kommentar til et af Jakes billeder: ”Dit smil er så sødt @JakeTAustin”, der blev efterfulgt af mange flere tweets fra Danielle til Austin.

Det er ret sandsynligt, at Jake så begyndte at følge Danielle tilbage – også selv om han har 3.6 millioner følgere – og det må næsten betyde, at Danielle på en eller anden måde har gjort et indtryk på ham trods den store mængde af fans.

Læs også: Kylie Jenner overfaldet af fan

Her fem år efter er de to nu sammen, og for tre uger siden delte Jake et romantisk billede, hvor de to kysser, og til billedet skrev han: ”Jeg er vild med hende”. Danielle har også postet et billede af hende og Jake med teksten: ”Alle kærlighedshistorier er smukke, men vores er min favorit”.

Det er så vildt og sødt på samme tid. Der er håb for os alle!

Se her, hvilke vildt seje ting, som stjernerne har gjort for deres fans:

10 VILDT seje ting stjernerne har gjort for deres fans