Kendte

Stjernernes værste dates!

Af Sisse Andersen 26. december 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke altid ren filmromantik, når Hollywood-stjernerne dater. Læs om stjernernes mest kiksede oplevelser med det modsatte køn lige her.

Jennifer Aniston
- Den mest forfærdige date, jeg har været på, var med en fyr, som gerne ville vise mig, at han var anderledes. Så han inviterede mig med på massageklinik. Vi lå der side om side og fik massage. Jeg fatter ikke, jeg ikke sagde nej, men jeg turde ikke. Det var så kikset, at vi aldrig fik spist middag, som ellers var meningen. Jeg så ham ikke igen.

Katherine Heigl

- Jeg har haft flere frygtelige dates. En gang gik jeg ud med en fyr, der midt i middagen rakte mig et foto af sig selv og spurgte, om jeg ikke ville give det videre til min agent. Det var så kikset, for det var tydeligt, at han ikke var interesseret i at date mig, men bare ville fremme sin karriere. Totalt ubehageligt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Eva Longoria
- Min værste date var en blind date med en 60-årig læge, der viste sig at være afhængig af narkotika. Det første, han gjorde, var at spørge, om vi skulle tage stoffer sammen! Jeg lod, som om jeg skulle på toilettet, men ude på badeværelset ringede jeg til min veninde og tiggede hende om at hente mig.

Lisa Kudrow
- Engang var jeg på date med en læge. Vi var ude og spise, da han pludselig fik et opkald om en 90-årig patient, som skulle indlægges. Så slæbte han mig med på skadestuen, hvor der var fyldt med mennesker. Jeg følte mig totalt malplaceret, og det var forfærdeligt. Han ville tydeligvis gerne have, at jeg skulle se ham arbejde. Da han kørte mig hjem bagefter, sagde han »Det var da en god date«, og jeg svarede bare »Synes du virkelig det? Det synes jeg ikke«.

Cameron Diaz
- Jeg er svær at gøre flov, men jeg har engang været på date med en fyr, som var et totalt svin over for tjeneren. Så skred jeg. Jeg gik simpelthen min vej. Den måde, han opførte sig på, havde fået mig til at miste appetitten.

Jesse McCartney
- Jeg var i biografen
med en pige, der hed Christine. Det var en af de første gange, jeg var sammen med en pige. Jeg sad sådan på kanten af sædet med armen om hende, da jeg pludselig gled ned fra sædet og røg ned på gulvet. Det var
så flovt.

Will Smith
- Der var engang en pige, der inviterede mig hjem til sig, efter hendes forældre var gået i seng. Det var mig og en af mine venner og så hende og en veninde. Vi spillede strippoker og var faktisk nøgne, da hendes far vågnede og kom ned ad trappen. Min ven og jeg spurtede ud af huset uden tøj på, selv om det var snevejr. Jeg boede tæt på, så jeg løb hjem, men jeg havde ingen nøgle, så jeg var nødt til at smide snebolde på min brors vindue for at vække ham, så han kunne åbne døren. Han undrede sig nok lidt over, hvad jeg lavede ude i sneen nøgen.

Corbin Bleu
- De værste dates er dem, hvor pigen bare taler uafbrudt, og jeg bare sidder overfor og kan ikke få et ord indført. Jeg kan godt lide piger, der er udadvendte, men der må være en grænse.

Renée Zeelweger
- Jeg havde en hjælpelærer i skolen, som spurgte mig, om jeg ikke ville gå ud med hendes bror, for han kendte nærmest ingen i byen. Han var meget nervøs og ret nuttet, men han blev bare ved med at sige »Den er i vinkel«. Først spurgte han mig, om jeg ville se en film eller gå ud og spise, og da jeg svarede, at han måtte bestemme, sagde han: »Den er i vinkel!« Senere da han spurgte mig, hvilken film jeg ville se, og jeg svarede, kom det igen: »Den er i vinkel!«. Jeg kan ikke engang huske, hvad det var for en film, det eneste jeg kunne tænke, var »Hvis du siger det en gang til, skriger jeg«.

Selena Gomez
- Min værste date var tre timer, hvor ingen sagde et ord. Ham, jeg var på date med, var totalt genert, så jeg sad bare der og prøvede at udfylde de pinlige tavsheder ved at stille ham alle mulige spørgsmål. Jeg prøvede virkelig at give det en chance.

Kelly Rowland
- Det mest kiksede, jeg nogensinde har gjort på en date, var at falde i søvn op af fyren og begynde at snorke! Vi var i biografen og skulle se »Vild med Mary«, men jeg var lige kommet tilbage fra turné og var totalt træt. Da jeg vågnede, opdagede jeg, at jeg havde savl på kinden!

Kevin Jonas
-
Jeg inviterede en pige ud at spise på en fin restaurant i Los Angeles. Vi bestilte en masse mad, men da regningen kom, opdagede jeg, at jeg havde glemt min pung! Min far var nødt til at komme med den, før jeg kunne betale. Det var så pinligt, og Nick og Joe driller mig stadig med det.

Læs mere om

MestLæste