Kendte

Stjernernes favoritter

Af Tóra Effersøe Mortensen 30. april 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er mange gode film, og vi har vel alle en favorit. Læs her hvilke film er stjernernes foretrukne.Keira Knightley- "Casablanca". Den er så desperat

Der er mange gode film, og vi har vel alle en favorit. Læs her hvilke film er stjernernes foretrukne.

Keira Knightley
- "Casablanca". Den er så desperat romantisk og håbløs og vidunderlig på en gang. Jeg elsker ældre film, især de romantiske komedier fra 40'erne og 50'erne, fordi dengang var de fantastiske uden at være platte. Når man er virkelig træt og bare gerne vil sidde ned og slappe af et par timer, så fungerer de film bare for mig!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Pink
- Okay, den håbløse romantiker i mig kommer lige ud… "The Notebook"! Alle hader den! Men jeg elsker den! Det er sådan en god kærlighedshistorie, og jeg elsker Rachel McAdams. Hun er skøn!

Jennifer Lopez
- Jeg elsker "Da Harry Mødte Sally". Det er en af de bedste film, der nogensinde er lavet. Jeg elsker alt det, den siger om mænd og kvinder og spændingerne imellem dem.

Jessica Simpson
- Der er så mange! Èn af dem, jeg kan se igen og igen, er helt sikkert "Pretty Woman". Jeg tror ikke, at der findes en pige, som ikke kan se den mindst fem gange!

Ashlee Simpson
- "True Romance" er en af mine favoritter, jeg ser den hele tiden! Jeg elsker den. Hver gang jeg er på en ny date, så skal vi altid se den. Det er den bedste date film, fordi der er både action og en kær kærlighedshistorie.

Natalie Portman
- Jeg synes, "Breakfast at Tiffany's" er meget glamourøs. Og så voksede jeg jo op med "Dirty Dancing". Jeg var helt besat af Jennifer Grey - jeg ville bare så gerne vokse op og blive Baby! Og danse med Patrick Swayze - det var min filmbesættelse, da jeg var mindre!

Læs mere om