I går blev sidste afsnit i sjette sæson af ”Pretty Little Liars” sendt i USA, og alle spændte fans fik endelig en afklaring på præcis, hvem den mystiske ”A” er. Vil du ikke vide det, skal du ikke læse videre!

Vi vidste i forvejen, at Mona var lille ”A”, og efter femte sæson fandt vi ud af, at store ”A” er Charles. Men hvem Charles var, anede vi ikke.

Læs også: De vildeste "A"-teorier

Det viste sig, at Charles DiLaurentis, som er Alisons storebror, er transkønnet og skiftede navn til Charlotte for et stykke tid siden, fakede Charles død og snød sin bror og far. Da hun mødte Liars, introducerede hun sig selv som CeCe Drake, og hun er altså ”A”! CeCe var kendt som en af Alis gode veninder, og hun datede desuden Jason, hvilket altså vil sige, at hun i princippet har været kærester med sin egen bror. Creepy!

CeCe bliver afsløret til sidst, og i afsnittet får man også en længere forklaring på, hvordan det hele er gået til, og hvorfor hun har gjort det. I næste sæson vil serien være spolet fem år frem i tiden og handle om tiden efter hele ”A”-mysteriet. I afsnittet så vi et kort klip fra "fremtiden", hvor Alison er blevet lærer, og resten af pigerne stormer ind i klasseværelset og siger, at der er nogen efter hende! Desværre skal vi vente helt til vinter, før syvende sæson begynder.

Havde du set den komme?

I galleriet kan du læse 15 ting om "Pretty Little Liars", du ikke vidste i forvejen!

15 ting du ikke vidste om ”Pretty Little Liars”