Kendte

Selena Gomez: - Jeg er ikke sexet nok

Af Line Sølvhøj Johansson 23. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selena Gomez er blevet kritiseret for ikke at være sexet nok, men det er hun helt okay med, for hun ved, at hendes fans elsker hende for den, hun er.

Nogle gange kan det nærmest virke som om, stjernerne forsøger at overgå hinanden for at stjæle hinandens popularitet. Miley Cyrus twerker, og pludselig twerker alle!

Læs også: Selena Gomez græd efter koncert.

Men en af dem, der ikke er hoppet med på bølgen, er Selena Gomez, og hun er blevet kritiseret for ikke at være sexet nok. Og det er Selena godt klar over. For nylig indrømmede hun under en koncert, at hun hellere vil være tro mod sig selv, selv om hun faktisk bliver kritiseret for det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Hver dag får jeg at vide, at jeg ikke er sexet nok eller cool nok, eller hvis jeg nu gjorde det eller det, ville folk elske mig, sagde den 21-årige sangerinde under koncerten.

Se også videoen: Selena Gomez falder ned af scenen.

Men Selena Gomez lader sig heldigvis ikke påvirke af udtalelserne:

- Se på denne plads! Jeg behøver ikke at gøre noget andet for at få kærlighed, sagde Selena og kiggede ud på sine mange fans, der elsker hende, præcis som hun er.

Men selv om Selena Gomez ikke vil udstille sig selv mere sexet eller cool, end hun er, så har hun dyb respekt for hendes venner inden for musikbranchen, som tør at vise dem selv fra en anden side.

Læs også: Hinduer er sure på Selena Gomez.

Synes I, at Selena Gomez burde være mere cool?

SelenaGomez

MestLæste