Justin Bieber og Selena Gomez har endnu ikke helt fundet ud af, hvad de skal med deres forhold. De er set meget sammen, og Selena Gomez var blandt andet også med, da Justin Bieber gav koncert i Norge.

Læs også: Er Justin Bieber og Selena Gomez kærester igen?

Selv om der sikkert er mange, der ønsker at Selena Gomez og Justin Bieber skal finde sammen igen, så er det ikke helt sådan, Selenas venner og familie har det. Efter Justin og Selena var i Norge, har de nemlig opfordret hende til at droppe Justin helt:

Læs også:
Selena Gomez lytter til Taylor Swifts breakup-sange

- Vi gjorde alt, vi kunne, for at holde dem fra hinanden, men Justin var så insisterende. Det er virkelig usundt, at de har et så turbulent forhold i så ung en alder. Han efterlader hende i en strøm af tårer hver gang, siger en kilde tæt på Selena Gomez, der samtidig forklarer, at Selena har haft et svært år, hvor hun skulle tackle de følelser, der var forbundet med at være sammen med Justin.

- Vi troede, hun endelig var fri, men han overtalte hende til at komme tilbage. Der er ikke meget, vi kan gøre ved det, men vi prøver, siger kilden.

Selena Gomez indrømmer også, at det ikke er den nemmeste tid for hende:

- Jeg er nødt til at gennemgå de her følelser og føle dem, fortæller hun og forklarer, at hun laver ting for sig selv og er sammen med sine venner, og at Justin gør det samme.

Læs også:
Bieber prøver at få Selena til at føle sig som en prinsesse

Men Selena Gomez synes ikke, at hverken forholdet mellem hende og Justin eller situationen, som den er lige nu, gør det lettere for hende, når så mange mennesker ved det:

- Det er ubehageligt, at hvor end jeg går, så ved folk det. Det bryder jeg mig ikke om, udtaler hun.

Læs også: Gør Selena Gomez nar ad Justin Bieber?

En anden kilde tæt på Selena Gomez bekræfter også, hvordan Selena har det - og hvordan hun har haft det:

- Hun brugte det sidste år af deres forhold på at være et følelsesmæssigt vrag. Og vi kan ikke se nogen ende på det.

Ændrer det jeres syn på Justin Bieber, at Selena Gomez er og har været så ked af det?

Tidslinje - Justin Bieber og Selena Gomez