Kendte

Se Christophers nye frisure

Af Oliver Kokholm Ungermann 13. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den hotte krøltop Christopher er ikke længere krøllet på toppen – han har nemlig klippet nudlerne af! Se hans nye frisure her.

Et af de største kendetegn ved Christopher er helt sikkert hans hotte, krøllede frisure. Det kommer dog til at ændre sig nu.

Tag testen: Kunne du date Christopher?

Christopher har nemlig været til frisøren og fået klippet lokkerne – eller nudlerne, som de er blevet kaldt – af, og han har i stedet fået en helt kort frisure, som han også havde før. Men hey! Hvad sker der lige for cigaretten, Christopher? Fy fy.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den søde sanger har endnu ikke selv delt et billede af den nye frisure, men kun et billede af det afklippede hår på gulvet, hvilket fik flere fans til at holde vejret. Men mon ikke de har pustet ud nu, når de har set, at Christopher stadig er lige så hot som før.

Hvad synes du om Christophers nye frisure?

Stjernernessødeefterårsfrisurer

Den afslappede knold øverst på hovedet er stadig vildt hot. Hvis du er lidt frisk, kan du give trenden et twist ved, ligesom Rita Ora, at lave tre små knolde i stedet for én stor.
Lige nu er vilde hestehaler med masser af volume et must! Få Lucys cool hestehale ved at toupere hele molevitten, før du sætter det. Hiv lidt op nederst i hestehalen, så det øverste af dit hår løfter sig en smule.
Det skrabede og våde look er vildt hot lige nu. Få Iggys look ved at redde håret tilbage med masser af shinespray. Perfekt frisure til efter idrætstimen, hvor dit hår stadig er lidt vådt.
En af de allerstørste hårtrends til efteråret er accessories! Gør som søde Chloë og frisk din fine frisure op med et glitrende spænde.
Takket være normcore-tendensen, der handler om at se så normal og enkel ud som muligt, er midterskilningen blevet hot igen! Gør som Kendall og Kim og lav en helt skarp midterskilning med masser af shine.
Pandehår er sejt, og hvis du, som Suki Waterhouse, laver en dyb sideskilning og redder det ud til siden, er det endnu sejere!
Små fletninger, der sidder helt tæt ved hovedbunden, var en af de største tendenser på catwalken til vinterens modeuger. Hvis du ikke er helt frisk på den modige hårtrend, kan du gøre som Bella Thorne og gå efter en lidt blødere version. Lad et par totter hænge løst for at gøre looket endnu mere skødesløst.
Flettede rottehaler er supersøde og vildt nemme at lave! Gør som Alexa og hold looket helt afslappet med enkel makeup og et par løse totter.