Kendte

Sarah Hyland får polititilhold mod eks

Af Luise Gregersen 24. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sarah Hylands eks, Matt Prokop, skal nu holde sig mindst 90 meter fra hende. Læs her hvorfor.

Da Sarah Hyland, der er kendt fra serien "Modern Family", for nyligt slog op med sin kæreste, Matt Prokop, virkede det som om, deres breakup var ret venskabeligt.

Læs også: Få Sarah Hylands smukke makeup-look

Det har nu vist sig langt fra at være tilfældet! Sarah Hyland har nemlig fået et polititilhold mod Matt, der betyder, at han skal holde sig mindst 90 meter fra både hende og hendes hund.

Årsagen til polititilholdet er, at Matt har angrebet Sarah, taget kvælertag på hende og truet både hende og hendes hund på livet.

- Hans kvælertag var så hårdt, at jeg ikke kunne trække vejret eller tale. Jeg var bange og frygtede for mit liv, fortalte Sarah om episoden i retten.

Læs også: Miley Cyrus forfulgt af sindssyg fan

Hvor er det bare forfærdeligt, at Sarah skulle gå igennem det! Vi håber virkelig, at polititilholdet betyder, at hun nu kan være i fred for Matt.

Deslogopi2013

Orland og Miranda gik fra hinanden i oktober efter at have været sammen siden 2007! Sammen har de sønnen Flynn, som blev født i 2011. Øv, vi synes ellers, at de var et vildt cute par!

Det hotte par fra ”The Vampire Diaries” slog op i maj. Efter bruddet tweetede Ian Somerhalder lidt kryptisk: ”Dagens tanke: Folk forandrer sig, men glemmer at fortælle dig det.” Ups, Nina!

Ryan Gosling og Eva Mendes gik hver til sit i 2013. De havde datet siden 2011. Nu går der rygter om, at Ryan dater sin eks, Rachel McAdams, som han spillede sammen med i ”The Notebook”. Vi hepper på en reunion for Noah og Allie! 

De var megacute sammen, men Penn Badgley fra ”Gossip Girl” og Zoe Kravitz fra ”X-Men: First Class” gik fra hinanden i juni.

Paul Wesley fra ”The Vampire Diaries” og Torey Devitto fra ”Pretty Little Liars” besluttede sig i juli for at lade sig skille efter to år sammen. De passede ellers perfekt sammen!

Liam Payne slog tidligere på året op med sin kæreste Danielle Peazer. De var rigtig søde sammen, men Liam havde for travlt med One Directions turné, og det var blevet for hårdt at holde liv i forholdet til Danielle.

I september unfollowede Miley Liam på Twitter, og kort tid efter offentliggjorde parret, at de gik hver til sit efter et års forlovelse. Øv, vi havde ellers heppet på, at de ville holde!

Modellen Lily Collins og Jamie Campbell, der spillede sammen i ”The Mortal Instruments: City Of Bones” gik fra hinanden i august, men de er stadig rigtig gode venner!

Det endte ret bittert, da Ariana og Jai Brooks slog op i sommers. Det fløj frem og tilbage med beskyldninger på twitter, efter Ariana fandt sammen med Nathan Sykes fra The Wanted. Vi synes, det er rigtig ærgerligt, at det endte så grimt for det før så søde par, men vi håber, at de begge er gladere nu.  

Taylor og Harry slog op i januar, efter de havde været på ferie på de Britiske Jomfruøer. Der går rygter om, at Taylors sang ”I knew you were trouble” handler om Harry!

Det er megatrist, men i oktober offentliggjorde de tre brødre, at de stopper med at lave musik sammen. Snøft!

MegetMere