Langt de fleste har gættet på, at Selena Gomez' nye sang og musikvideo "The Heart Wants What It Wants" handler om ekskæresten Justin Bieber - og nu behøver vi ikke gætte mere.

Læs også: Selena Gomez græder i ny sang

Selena bekræfter nemlig i programmet "Ryan Seacrest", at den følelsesladede sang handler om Justin, og hun fortæller endda, hvordan han tog det, da han første gang fik lov til at høre den.

- Han har hørt sangen, og han har set videoen. Han synes, den er smuk. Jeg tror, det var rigtig hårdt til at starte med. Og så tror jeg, han var lidt jaloux på manden i videoen, fortæller hun i radioprogrammet, hvor hun for alvor åbner op og snakker om sine følelser.

- Jeg tror, det største problem, jeg har haft det her år - selv med Justin ved siden af mig - er min identitet. Jeg fyldte 22 år, og jeg forsøgte at finde ud af, hvad jeg egentlig laver, og det var første gang, at jeg konstant blev sparket ned for at gøre det.

Læs også: Er Selena Gomez sur på Justin Bieber?

- Men ja, jeg tog nogle dårlige beslutninger, og det samme gjorde han, og derfor føler jeg, at vi gik igennem alt det for at blive bedre mennesker, siger hun og fortæller, at sangen hjælper hende til at komme videre.

- Jeg tror, at jeg på mange måder har fundet fred nu. Jeg har kæmpet med at finde ud af, hvad der er rigtigt og forkert, og jeg ved ikke, hvad fremtiden byder på, og det er præcis, hvad jeg siger i sangen, siger hun, inden hun med tårer i øjnene snakker videre og svarer på spørgsmålet om, hvordan hende og Justins forhold er nu.

Læs også: Orlando Bloom taler ud om Selena Gomez

- Jeg støtter ham. Det vil jeg altid gøre. Jeg er ked af det, når han er, og jeg er glad, når han er glad. Vi er tætte. Jeg vil aldrig have, at der sker noget dårligt for ham. Det vil gøre ondt på mig. Men det er alt, der er i det.

Du kan se hele det rørende interview med Selena i videoen herunder.Årh, vi har svært ved at holde tårerne tilbage! Hvad synes du om det, Selena siger?

Tidslinje - Justin Bieber og Selena Gomez