Kendte

Sådan reagerede Justin Bieber på Selenas græde-video

Af Oliver Kokholm Ungermann 7. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selena Gomez bekræfter nu, at hendes nye musikvideo handler om Justin Bieber, og hun løfter sløret for, hvordan han reagerede, da han så den, og hvordan forholdet mellem dem er nu. Læs det vildt rørende interview her!

Langt de fleste har gættet på, at Selena Gomez' nye sang og musikvideo "The Heart Wants What It Wants" handler om ekskæresten Justin Bieber - og nu behøver vi ikke gætte mere.

Læs også: Selena Gomez græder i ny sang

Selena bekræfter nemlig i programmet "Ryan Seacrest", at den følelsesladede sang handler om Justin, og hun fortæller endda, hvordan han tog det, da han første gang fik lov til at høre den.

- Han har hørt sangen, og han har set videoen. Han synes, den er smuk. Jeg tror, det var rigtig hårdt til at starte med. Og så tror jeg, han var lidt jaloux på manden i videoen, fortæller hun i radioprogrammet, hvor hun for alvor åbner op og snakker om sine følelser.

- Jeg tror, det største problem, jeg har haft det her år - selv med Justin ved siden af mig - er min identitet. Jeg fyldte 22 år, og jeg forsøgte at finde ud af, hvad jeg egentlig laver, og det var første gang, at jeg konstant blev sparket ned for at gøre det.

Læs også: Er Selena Gomez sur på Justin Bieber?

- Men ja, jeg tog nogle dårlige beslutninger, og det samme gjorde han, og derfor føler jeg, at vi gik igennem alt det for at blive bedre mennesker, siger hun og fortæller, at sangen hjælper hende til at komme videre.

- Jeg tror, at jeg på mange måder har fundet fred nu. Jeg har kæmpet med at finde ud af, hvad der er rigtigt og forkert, og jeg ved ikke, hvad fremtiden byder på, og det er præcis, hvad jeg siger i sangen, siger hun, inden hun med tårer i øjnene snakker videre og svarer på spørgsmålet om, hvordan hende og Justins forhold er nu.

Læs også: Orlando Bloom taler ud om Selena Gomez

- Jeg støtter ham. Det vil jeg altid gøre. Jeg er ked af det, når han er, og jeg er glad, når han er glad. Vi er tætte. Jeg vil aldrig have, at der sker noget dårligt for ham. Det vil gøre ondt på mig. Men det er alt, der er i det.

Du kan se hele det rørende interview med Selena i videoen herunder.Årh, vi har svært ved at holde tårerne tilbage! Hvad synes du om det, Selena siger?

Tidslinje-JustinBieberogSelenaGomez

13. august, 2010: Medierne begynder at sladre om, at Justin og Selena dater hinanden. Læs også: Er Justin Bieber og Selena Gomez kærester?

22. september, 2010: Selena nægter alle rygter om hende og Justin i et interview med Ellen Degeneres. Hun siger, han er som hendes lillebror.

1. oktober, 2010: Selena kalder Justin for et fjols i et interview. Men er det bare for at neddysse rygterne om de to?

18. november, 2010: Justin kalder både Selena Gomez og Jasmine Villegas ”smukke” i et interview.

18. december, 2010: Pressen får for første gang billeder af Justin og Selena sammen, da de er ude at gå inden en af Biebers koncerter. Et par dage før dette billede var parret blevet spottet hånd i hånd, da de var ude at spise morgenmad, men de nægtede at være andet end venner.

Læs også: Justin Bieber tager Selena Gomez med overalt

Slutningen af december/starten af januar: Justin og Selena holder juleferie på en båd, hvor de kommer hinanden en del ved og er ”venner”.

3. januar, 2011: Aggressive Bieber-fans skriver onde, truende beskeder til Selena på twitter – men får det hende til at holde sig fra ham?

6. februar, 2011: Justin og Selena bliver spottet i Santa Monica. De stråler sammen, men vil endnu ikke tale om deres kærlighed til hinanden.

27. februar, 2011: Justin og Selena gør endelig deres forhold officielt, da de tropper op til Vanity Fairs Oscar-fest sammen. Det svarer til at skifte status til ”i et forhold” blandt stjernerne. Og se, hvor fint deres outfits matcher!

2. marts, 2011: Efter parret har offentliggjort deres forhold, bliver de forfulgt af kameraer overalt. Sådan er det stadig. Her er de fanget på Biebers 17 års fødselsdag.

Læs også: Bieber overfaldt fotograd efter bokse-undervisning

22. maj, 2011: Justin kysser Selena på landsdækkende tv, da han vinder en Billboard-pris.

Læs også: 7 ting, du ikke vidste om Justin Bieber

26. maj: Jelena kysser og krammer på en ferie i Maui på Hawaii.

7. juni, 2011: Når man er teenagestjerner, kan man komme på nogle vildt fede dates. Her er Justin og Selena til NBA-finalen.

19. juni, 2011: Selena var vært på MuchMusic Awards i Canada, men Bieber var en spøgefugl og gav hende hånden, når han kom på scenen for at drille de mange, der håbede på at se et kys.

13. juli, 2011: Parret har deltaget i virkelig mange arrangementer. Her er de to musikere inviteret til et sportsshow – måske for at tiltrække flere seere.

27. august, 2011: Det er ikke svært at se, hvorfor de er et par. Her er de til MTV VMA.

4. oktober, 2011: De turnerende kærester sørger for at få set hinanden, selv om de har travlt med deres karrierer. Her er de på stranden, hvor de kaster brød til mågerne og efter hinanden.

Læs også: Justin Bieber flasher sine boxershorts

1. november, 2011: Mariah Yeater beskylder Justin for at være far til hendes barn. Rygterne svirrer om, at Selena går fra Justin på grund af faderskabssagen.

20. maj, 2012: Bieber nævner en masse i sin takketale til Billboard Awards – men ikke Selena. Er der problemer på hjemmefronten, eller vil han bare holde sit privatliv adskilt fra arbejdet?

Læs også: Justin Bieber med fan til Billboard Awards 2012

22. maj, 2012: Der går rygter om, at Selena har slået op, fordi Justin har noget kørende med Rihanna. Men der er ingen kilder på den noget tynde historie.

2. juli, 2012: Bieber har sagt i et interview, at han godt kan lide Nicki Minajs numse. Selena er til fest for Ashley Tisdale, hvor en ven ser hende ”græde på grund af Justin”.

Læs også: Justin Bieber i sorg

3. juli, 2012: Jelena spiser is i parken sammen med en ven. De ser ud til at være i strålende humør!

Læs også: Justin Bieber bliver model for Adidas

6. juli, 2012: Sladdersitet TMZ skriver, at parret har slået op en del gange de forløbne måneder. Men et par timer senere ankommer Justin og Selena til en restaurant, hvor de holder i hånden. Da Bieber bliver spurgt, hvordan deres forhold går, svarer han: ”Hvad ser det ud til?”

22. juli, 2012: Jelena er til Teen Choice Awards. Det gør man vel ikke sammen, hvis man er ved at slå op, vel?

23. juli, 2012: Selena har fødselsdag, så parret er ude at spise. De ligner bestemt ikke nogen, der er ved at gå fra hinanden. Og se – Justin har givet Selena blomster. Sødt!

14. august, 2012: Jelena er på vej hjem til Selena. Selena har en kjole på, hvor der står ”Californiske piger gør det bedre”.

29. august, 2012: Justin overrasker Selena på filmsettet, og parret krammer og deler en paraply – selv om det ikke rigtig ser ud til at regne…

24. september, 2012: Justin og Selena holder i hånden på vej hjem fra en filmpremiere i L.A.

26. oktober, 2012: Justin fjoller rundt med skuespillerne på Selenas nye film: En falsk betjent og nogle falske pistoler.
9. november 2012: Det kommer frem, at Jelena er forbi. Du kan læse mere her!

MegetMere