For første gang åbner Danielle Campbell op omkring sit forhold til Louis Tomlinson. Hun fortæller, at Louis behandler hende virkelig godt, og at hun holder meget af ham.

Læs også: Louis Tomlinson og Danielle kysser

Derudover fortæller Danielle, at Louis er en fantastisk far til lille Freddie, og hun har endda masser af rosende ord til Freddies mor, Briana Jungwirth, også.

- Jeg synes, at Louis og Briana er fantastiske til at opdrage ham, og han er virkelig en speciel lille dreng, så de gør et godt stykke arbejde sammen. Han er vidunderlig. Han har to smukke forældre, fortæller Danielle.

Læs også: Sådan har Danielle Campbell det med Louis' baby

Louis’ kæreste blev også spurgt, om hun selv har et ønske om at blive mor inden længe, og til det svarede hun, at hun gerne ville opleve en hel masse endnu, inden hun ønsker sig sine egne børn. Men hun benyttede  chancen til at rose Briana, der er ung mor:

- Jeg har meget respekt for Briana i forhold til alt det, hun gør. Jeg synes, hun er en fantastisk mor.

Det kommer ikke bag på os, at Louis er en virkelig god far, men det er til gengæld en dejlig nyhed, at striden mellem Danielle og Briana lader til at være forbi, og at de alle fokuserer på, hvad der er bedst for baby Freddie. 

I galleriet herunder kan du se billeder af Louis fra han var lille til nu.