Kendte

Sådan er det at køre i bil med Justin Bieber

Af Oliver Kokholm Ungermann 21. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad sker der, når man kører i bil med Justin Bieber? Få et smugkig i den her sjove video!

Har du nogensinde tænkt over, hvad der foregår bag bilruderne, når Justin Bieber cruiser rundt på vejene? Nu kan du få en lille del af svaret.

Læs også: Justin Bieber straffet for æggekast

Justin har nemlig været forbi James Cordens talkshow, og her blev der afspillet et klip fra en biltur med James og Justin.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Faktisk fik vi et otte minutters langt smugkig ind i de to stjerners tur, som både bød på karaoke med blandt andet Justins store hit ”Baby”, pigesnak og ikke mindst jokes, der giver os vildt mange grineflip!

Læs også: Sådan reagerede Justin Bieber på Selena Gomez' grædevideo

Se den sjove video herunder.

Hvilken stjerne ville du helst køre i bil med?

Se i galleriet, hvorfor vi elsker Justin Bieber!

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.
Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.
Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.
For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.
Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.
Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!
Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!
Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!
Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

Læs mere om

MestLæste