Kendte

Robert Pattinson og Kristen Stewart i kærlighedsscene

Af Line Sølvhøj Jensen 17. maj 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der går rygter om, at der vil være noget meget hotte kærlighedsscener mellem Robert Pattinson og Kristen Stewart i den næste ”Twilight”-film.

Siden den første "Twilight"-film blev lavet, så har der gået rygter om, at Robert Pattinson og Kristen Stewart er mere end bare venner.

I "Twilight"-sagaen er deres forhold fyldt med kærlighed, men også med problemer. Den fjerde film i "Twilight"-sagaen "Breaking Dawn" skal optages senere på året, og folkene bag "Twilight" fortæller, at kemien mellem Robert Pattinson og Kristen Stewart er tydelig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- I kan godt forvente, at kærlighedsscenerne bliver ret hotte! De er lige så glade for at arbejde sammen, som deres fans er for at se dem sammen. Det at bruge hver dag sammen, er som en drøm der bliver til virkelig for dem, fortæller en kilde.

En anden af folkene bag "Twilight"-filmene fortæller, at de netop har genindspillet nogle sekvenser af "Eclipse", og i pauserne brugte Kristen Stewart al sin tid sammen med Robert Pattinson i hans private trailer. Kilden fortæller også, at deres forhold aldrig har været bedre, og at de er mere forelsket end nogensinde før.