Kendte

Robert Pattinson: Jeg har selv klippet mit hår

Af Hallivi Forsman og Katrine Lund. Kilde: MAG. Foto: Getty 15. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs interviewet med Robert Pattinson her, og bliv meget klogere på ham! Han fortæller blandt andet om, da han selv klippede sit hår.

Hvordan tackler du hverdagen som superstjernen Robert Pattinson?
- Det kommer meget an på mit humør. Nogen dage føles det helt ok, og andre dage er det ikke specielt sjovt. Når jeg er ude blandt mange mennesker, er jeg én person, mens når jeg sætter mig alene i bilen, er jeg en helt anden. Det er en utrolig rar følelse at vide, at folk ser på dig hele tiden, samtidig med at de egentlig ikke ser dig i det hele taget. De kender mig igennem de roller, jeg har spillet, men de aner jo ikke, hvordan jeg er som person. Nogle dage skal jeg da indrømme, at jeg tænker til helvede med denne skuespiller karriere.

Læs også: Robert Pattinson har fået nok af "Twilight"

Hvad er dit allerbedste minde fra "Twilight"-årene?
- Det må være da vi besøgte det olympiske stadion i München. Vi skulle svare på spørgsmål fra fansene, og da vi ankom til arenaen var der 30.000 mennesker derinde, som alle skreg alt, hvad de kunne. Vi skulle kun være der i 10 minutter, og alligevel var der så mange, der var mødt op.

"Twilight"-eventyret er jo næsten forbi, så hvordan er det at se tilbage på alt sammen?
- Da jeg først fik rollen som Edward, fik jeg hadebreve fra "Twilight"-læsere verden over, der ikke synes, jeg passede til rollen. Nu er jeg blevet accepteret og mit ansigt kommer på bøgerne, som læses af millioner verden over. I tilfældet med "Twilight", tror jeg ikke, at det betyder så meget, om du spiller godt eller dårligt. Alt handler egentlig om, at du skal se rigtig ud i forhold til den rolle, som du skal spille, og jeg passede tydeligvis til rollen.

Prøv testen: Er du Robert Pattinson-ekspert?

Hvad skete der egentlig med dit hår?
- Jeg har klippet det selv! Egentlig ville jeg klippe alt håret af, men jeg synes det så godt ud, da jeg kun havde klippet halvdelen, så jeg beholdte det sådan.Læs også:
Hvad er der gået galt med Robert Pattinsons hår?

Vidste du…
* At når han bliver stresset, spiller han spillet Fall Down på sin iPhone?
* At da han havde en rolle i Harry Potter, var han så nervøs på settet, at han kastede op?
* At han fik sit første job som 10-årig? Jobbet var som avisbud.
* At Robert også kan synge? Han har faktisk to numre med på soundtracket til den første "Twilight"-film.
* At han fik sit første kys, da han var 12 år gammel?
* At han er vild med M&Ms?
* At han kalder sig selv verdens værste chauffør? Han ringer til sine forældre hver gang, han sætter sig bag rattet for lige at tage afsked for en sikkerhedsskyld.

Læs også: 15 ting du ikke vidste om Robert Pattinson

MegetMere