Kendte

Robert Pattinson er ikke klar til at date

Af Julie Lund Mikkelsen 14. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Robert Pattinson er stadig ved at komme sig over bruddet med Kristen Stewart og har på ingen måde lyst til at lede efter en ny kæreste lige nu!

Robert Pattinson er stadig ikke kommet sig over det chok, han fik, da det kom frem, at Kristen Stewart havde været ham utro. Og han kan slet ikke forestille sig at skulle tilbage på datingmarkedet igen. I stedet bruger han al sin energi på at arbejde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Rob har ikke lyst til at finde en ny kæreste lige nu. Han begraver sig i stedet i arbejde og er ivrig efter at være på settet til sin nye film, hvor han kan komme væk fra alt dramaet, siger en kilde.

Det vil helt sikkert glæde Kristen, at Robert ikke har travlt med at få sig en ny kæreste. Hun er nemlig helt desperat efter at få sin eks tilbage og er virkelig bange for, at han skal komme hurtigt videre med en ny pige.

- Kristen håber virkelig, at Robert en dag kan tilgive hende for, hvad hun har gjort, og at de kan finde sammen igen. Hun vil slet ikke forestille sig Robert med en ny kæreste, siger en kilde.

Hvad siger I? Skal Robert Pattinson finde sig en ny, sød kæreste? Eller skal han give forholdet til Kristen Stewart en chance til?

Læs også: Robert Pattinson læser om sig selv i bladene!

MestLæste