Kendte

Robert Pattinson drømmer om musikkarriere

Af Line Sølvhøj Jensen 21. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Robert Pattionson har allerede vist sine evner som musiker i ”Twilight”, og faktisk er noget af det, han holder mest af i livet, at spille musik.

Selv om Robert Pattinson er kendt som skuespiller, så har han også en stor drøm om at få en karriere indenfor musikverdenen. Tidligere har Robert Pattinson meldt ud, at han ville udgive et album i slutningen af 2010, men han havde for travlt med optagelserne til den sidste "Twilight"-film "Breaking Dawn" til at kunne lave musik.

Læs også: Robert Pattinson vil lave tøj.

Nu, hvor optagelserne til "Twilight": Breaking Dawn" er overstået, har Robert Pattinson tid til at pleje sin interesse for musik endnu mere. En kilde fortæller, at musik er Robert Pattinsons store kærlighed, og han elsker at sidde i studiet og spille. Efter optagelserne til den sidste "Twilight"-film skulle Robert Pattinson også have brugt tiden på at lære at spille på endnu flere instrumenter, end han kunne i forvejen.

Læs også: Robert Pattinson: Mit drømmebryllup.

Jackson Rathbone, som spiller Jasper i "Twilight", har fortalt, at Robert Pattinson elsker at spille blues-musik, og at de to ofte har siddet sammen og spillet musik.

Kan I forestille jer Robert Pattinson som musiker?

MestLæste