Kendte

Robbie Williams laver nyt album

Af Sara Wilkins 30. oktober 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Robbie Williams er igang med sit nye album, og hans musik er blevet anerkendt af Take That.

Det er efterhånden noget tid siden, at vi har hørt noget fra Robbie. Sangeren arbejder i øjeblikket på sit nye album, der bliver efterfølgeren til hans sidste album, Rudebox, der desværre floppede stort.

Robbie har givet sine gamle gruppemedlemmer fra Take That lov til at høre nogle af numrene, og de er vilde med Robbies nye musik.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Vi havde det rigtig sjovt, da vi hang ud med Robbie i Los Angeles, og han spillede noget af hans nye musik for os. Det var rigtig godt, siger Robbies tidligere rival, Gary Barlow.

Take That prøvede desuden at overtale Robbie til at komme med på deres comeback tour, selvom Robbie forlod gruppen i 1995 på grund af skænderier med de andre medlemmer.

Robbie er dog mest fokuseret på sin egen musik og skulle efter sigende have fundet inspiration til sine sange fra det store univers - Robbie er nemlig dybt fascineret af aliens.

- Jeg ville ikke være overrasket, hvis Robbie planlagde at lave et helt album om aliens, udtaler eksperten, Michael C. Luckman, der har udnævnt Robbie til alien ambassadør.