Rihannas far og mor var i Beverly Hills i sidste uge for at se deres berømte datter optræde til et velgørenhedsarrangement. Men aftenen forløb ikke, som Rihanna havde håbet på. Hendes far, som hun før har sendt hjem fra en turné på grund af druk, blev smidt hjem af sikkerhedsvagterne, inden Rihanna overhovedet gik på scenen.

Tag testen: Hvilken Rihanna-sang er du?

Det er ikke første gang, at Rihannas far volder problemer med sin trang til alkohol. Tidligere har Rihanna nemlig betalt for et afvænningsforløb, som faren Ronald Fenty skulle gennemgå for at kunne kontrollere sit alkoholforbrug bedre. Men ifølge Rihannas far var episoden i sidste uge dog en stor misforståelse, men han ved alligevel godt, at han ikke burde have drukket til koncerten overhovedet. Han er rigtig ked af situationen, som han ved, at Rihanna hører om på et tidspunkt.

- Jeg er ked af, at det endte sådan, for jeg skulle ikke have taget en drink overhovedet. Hun vil helt sikkert høre, hvordan jeg opførte mig, og at jeg drak et par drinks, så jeg gætter på, hun er sur på mig. Det tror jeg, men jeg har ikke snakket med hende endnu, fortalte han til MailOnline.

Læs også: Rihanna elsker dansk tøj

- Jeg har det dårligt med at skuffe hende, for hun har brugt så mange penge på at sende mig i afvænning, og så drikker jeg mig alligevel fuld. Det er ikke godt, og jeg er ked af det, selv om jeg ikke kan forklare det. Det er bare mig, der er f**ked up. Jeg ser ikke mig selv som alkoholker, jeg opdager det bare ikke, når jeg bliver for fuld, forklarer Rihannas far.

Vi synes, det er supersynd for Rihanna, at hendes far skuffer igen. Det er nu tredje gang, at alkoholen kommer imellem dem.

Rihannas mange frisurer