Kendte

Rihanna og Chris Brown bliver officielt kærester igen

Af Benedikte Brix 15. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er det slut med hemmelighedskræmmeriet. Rihanna og Chris Brown har besluttet at stå frem og fortælle, at de er kærester igen.

Selv om sangeren Chris Brown stadig er på prøveløsladelse, efter han slog Rihanna i 2009, er parret begyndt at ses igen - og nu har de besluttet, at de ikke vil forsøge at holde det hemmeligt længere.

Til november, når Rihannas nye album er kommet ud, vil de to sangere stå frem og fortælle offentligheden, at de er kærester igen.

- Så snart hun er færdig med albummet, kommer de ud med det. Hun må fokusere og få albummet lavet, fortæller en kilde tæt på Rihanna til sladdersitet Hollywood Life.

Læs også: Rihanna sender Robert Pattinson frække beskeder

- Hun arbejder hårdt i studiet i disse dage, men taler med Chris for hvert skridt på vejen.

Rihannas nye album hedder "Unapologetic" (ikke-undskyldende) og udkommer 19. november. Og til den tid vil parret eftersigende glædeligt stille op til billeder og ankomme til fester sammen. Også selv om de måske vil få en masse negativ omtale på grund af Chris Browns voldelige fortid.

Læs også: Rihanna og Chris Brown er kærester igen

Sangeren har fornylig droppet kæresten, Karreuche Tran, til fordel for Rihanna. Herefter lagde han en video på twitter, hvor han diskuterede sit kærlighedsdilemma. I videoen fortæller han, at han har svært ved at have følelser for begge kvinder.

- Når man deler historie med nogen, og så bliver forelsket i andre - det er ret svært, siger han og fortsætter:

- Kan man elske to mennesker? Jeg ved ikke, om det er muligt, men det er sådan, jeg har det.

Læs også: Rihanna mødes hemmeligt med Chris Brown

Hvad synes du, er Rihanna og Chris Brown et godt par?

MegetMere