Kendte

Rekas første uge på Paradise Hotel

Af 0 15. februar 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Her på hjemmesiden kan du hver uge følge Pernilles og Rekas oplevelser på Paradise Hotel. Her får du Rekas dagbog fra den første uge på Paradise Hotel.

Hej piger

Det har været en superfed oplevelse at deltage i Paradise Hotel 5. Jeg har mødt en masse dejlige mennesker.

Snigpremieren så vi i biografen den 9. februar, og det var vildt at se sig selv på skærmen, da jeg ikke vant til det. Det er stadigvæk underligt, men jeg er ved at vænne mig til det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den første uge har været rigtig god for mig. Jeg kan tydelig huske, hvor nervøs jeg var, da jeg skulle præsentere mig selv. Det var grænseoverskridende. Jeg valgte den perfekte partner (Benjamin), som jeg stolede mere og mere på derinde.

Til roseparseramonien hvor vi skulle vælge, om Gleager skulle blive eller om han skulle forlade hotellet, havde vi piger snakket meget sammen og var blevet enige om, at da vi ikke havde noget udstående med ham, så skulle han få lov til at blive på hotellet - selv om det taktisk kan blive farligt. Da vi alle havde givet ham en rose og han derefter fik den magt, at han kunne sende en af os hjem, var jeg skrækslagen. Mit hjerte bankede så vildt, det bare løgn, tænkt jeg!!! Det var der spillet for alvor begyndte.

Vi tog fat i ham en efter en og fik en snak med ham, og jeg var sikker på, at jeg ikke skulle pakke mine kufferter, så det var en enorm lettelse, at han valgte, at jeg skulle blive. Men nu skulle min gruppe (Benjamin og Kristian) finde andre at spille spillet med, da Gleager ikke valgte os som gruppe, så det var godt, at drengene havde en pige (Claudia) med tilbage på hotellet fra deres drengeudflugt, for Kristian manglede en partner, nu hvor Kit røg hjem. Det var [faktaBox]frustrerende, at tænke på, at vi måske også vil miste Kristian og kun vil stå i en to mandsgruppe. Så da parseremonien nærmede sig, var vi rigtig nervøse, da man ikke rigtig kunne være sikker på, hvad Claudia valgte. Godt hun valgte at spille sammen med os og ikke smed Kristian hjem. Så alt ved denne parseremoni gik rigtig godt.

Min familie
Min familie synes jeg er rigtig god derinde. Jeg holder mig passiv, da det var det gode råd min far gav mig inden afrejsen. Min mor har dog spurgt, om jeg nu er sikker på, at jeg ikke laver noget dumt derinde, da hun selvfølgelig ser det.

Mine kollegaer driller mig lidt hehe og kommer med et par kommentarer "Bad Boy" Og ikke nok med det, så vil de hænge alle udklip med mig op i butikken, men jeg tager det hele med et smil.

Glæd jer til næste uge det bliver vildt! Miss Paradise skal kåres og den aften gemmer jeg mig under dynen - det var det mest grænseoverskridende ever…

MestLæste