Kendte

Rekas dagbog om 5. uge på Paradise Hotel

Af 0 18. marts 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs Rekas dagbog om uge 5 på Paradise Hotel, hun skriver alle sine tanker, om det der sker på hotellet, selv om hun er tjekket ud.

Der tjekkede to nordjyske kusiner, Maiken og Belinda, ind på Paradise Hotel. Og det var bestemt ikke noget, Pernille glædede sig til. Fyrene derimod så masser af muligheder i at have hele syv piger på hotellet, og stemningen blev kun bedre, da de alle skulle speeddate begge kusiner. Samtlige fyre faldt pladask for især den ene af kusinerne - den smukke og generte Maiken.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Både Maiken og Belinda fik lov til at vælge sig en partner blandt hotellets fyre, og dermed blev Pernille og Annika nødt til at flytte sammen på solo. De fik også en fredning, som en af dem kunne bruge, den heldige blev Belinda, så Pernille kunne ikke stille sig ved siden af Gleager til parceremonien torsdag. Det var Pernille ikke særlig glad for, hun brød sammen, og mistede Gleager som partner. Deres hede romance fortsatte dog, og Pernille begyndte at få ægte følelser for Gleager.

Hotellet osede af sex og lir og ikke mindst af fest. Men den gode stemning stoppede brat, da en diskussion mellem Gleager og Ronnie kom helt ud af kontrol.

Gleager havde gjort sig uvenner med halvdelen af gæsterne på hotellet og morgenen stod derfor på at glatte tingene ud med alle og blive gode venner igen. Desværre gik det ikke helt som forventet, og allerede til morgenmaden var den gal igen, da diskussionen blussede op mellem Gleager, Ronni og Benjamin..

Jon og Annika tog af sted på date. En date som kun en af dem glædede sig til. Jon havde nemlig en helt anden pige i tankerne som ønskepartner for en date (Line Sofie) Og efter daten, var det da også Line Sofie, som han havde taget en gave med hjem til. Om aftenen skulle drengene underholde pigerne som bartendere. Specielt Belinda virkede imponeret over Gleagers evner bag baren, og Pernille frygtede det værste.

Så var der tid til Pandoras Æske, hvor en kæmpe overraskelse ventede. Humøret var dog højt under de første spørgsmål, men det stoppede brat, da en af gæsterne læste en skæbnesvanger besked. I beskeden stod der, at passivitet ikke var en dyd på Paradise Hotel, og at gæsterne straks skulle blive enige, om hvilken pige der var den mest passive. Pigen, ja hun skulle forlade hotellet øjeblikkeligt. Og det valg faldt på Annika, specielt Cecilie og Claudia havde svært med at se hende forlade hotellet.

Der var især en piges svar, jeg godt kunne lide, Maikens. Jeg, synes, hun ligner meget mig. Hun valgte at pege på sig selv til stor ærgrelse for kusinen Belinda, der senere beskyldte Maiken for at være svag.

Jon dummede sig, for han kom til at kysse med Claudia, nu hvor han jo er vild med Line Sofie. Jon er fysisk tiltrukket af Claudia og det var hun rigtig glad for. Samtidig er Bailey en farlig joker, som havde gang i et vildt dobbeltspil, der forvirrede alle på Paradise Hotel.

Percemonien tog meget hårdt på to deltagere nemlig Pernille og Gleager. Pernille kunne ikke stille sig bag Gleager, så hun satsede på Bailey, som desværre skuffede hende og valgte Cecilie. Det førte til, at Pernille skulle tjekke ud af Paradise Hotel.

Det har været en vild uge, hvor man så sex, flirt og intriger på hotellet. Glæd jer til næste uge, hvor en ny fyr tjekker ind (Martin), der både kender Gleager, Jon og Ronnie fra Sunny Beach.
Derudover optræder Blackstreet Boys:-) Fyrene bliver lækre!

Jeg vil glæde mig fremover, hver uge at skrive flere tanker og følelser om programmet, selv om jeg er tjekket ud, men husk at alt kan ske på Paradise Hotel…

Krammer
Reka

MestLæste