Kendte

Rekas 4. uge på Paradise Hotel

Af 0 10. marts 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er vi godt i gang med uge 4, sæson 5 af Paradise Hotel. En uge hvor der skete noget uforventet, der desværre ramte mig..

Hej igen Vi Unge-læsere

Dagen startede med en chokerende nyhed - en ny pige (Annika) tjekkede ind på Paradise Hotel, og specielt en af deltagerne kendte hende særdeles godt - de har nemlig tidligere været kærester!!!

Alle fyrene på hotellet var nervøse, specielt Gleager og Benjamin, da de ikke rigtig ønskede at se deres tidligere kærester skulle tjekke ind på hotellet. Gleager havde ikke afsluttet forholdet på den bedste vis og Benjamin havde stadig uafsluttede følelser for sin, så han overvejede endda at forlade hotellet. Den uheldige fyr, hvis tidligere kæreste tjekkede ind på hotellet, var Bailey. Han var ikke spor glad for at se Annika, for han havde været hende utro, og hun havde "busted" ham i det..

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den nye gæst skulle bydes velkommen med god stil, så Line Sofie modtog et brev, hvor der stod: At i aften skulle vi holde en Hollywood party, men der var kun ti kostumer og vi var 11 deltagere, så hun skulle vælge én pige, der ikke måtte deltage i festen. Jeg vidste på daværende tidspunkt, at det ikke var mig, der skulle være den uheldige, men Claudia, da jeg havde det rigtig godt med pigerne. Jeg var dog alligevel nervøs, da Line Sofie skulle afsløre sit valg, men heldigvis faldt valget på Claudia, som jeg håbede.

Der var ingen af os, som så, at der var et tvist på vej. Bare jeg havde set det, for så var jeg uden tvivl selv gået på værelset frivilligt, men sådan skulle det ikke være. Vores kostumer var på solo og fyrenes på diamante. Vi var spændte, da vi ikke vidste, hvilke kostumer der ventede os og vi skulle finde vores matchede partner derefter. Jeg valgte catwomen og det sjoveste var, at Benjamin (min partner) valgte batman :-)

Vi hyggede os og troede, vi skulle holde den bedste fest ever, men så gik alt galt. Line Sofie modtog et brev mere efter middagen, hvor der stod, at hun skulle sende en pige hjem, som deltog til festen og Annika var fredet, da hun lige var tjekket ind og selvfølgelig kunne hun ikke vælge Claudia, da hun ikke deltog i festen. Alt kørte rundt i mit hoved. Jeg var meget i tvivl om, hvem Line Sofie ville vælge. Vi havde alle 45 minutter til at påvirke hendes valg, og det var rørende!!! Jeg fik fortalt hende, hvordan jeg havde det med hende, og at jeg vil redde hende til en hver tid.

Så kom den rørende afsked. Line Sofie valgte nemlig mig, så jeg skulle pakke min kuffert og forlade Paradise Hotel straks. Jeg var ked af det, da jeg ikke lige havde forventet det, og jeg stod utrolig stærkt sammen med Benjamin. De fleste var kede af det. Og det var rørende og dejligt at se, at mange godt kunne lide mig.

Jeg var også rigtig glad for de pæne ord Line Sofie sagde om mig. Jeg var rørt og tårene trillede. Og jeg må også tilføje, at jeg også fik et par søde ord med på vejen af Gleager, herunder: "Hun er en pige, jeg godt kunne se mig blive gift med".

En flirt udviklede sig imellem Pernille og Gleager. Og det var tydeligt, at han foretrak hende frem for sin partner Sanne - både i spillet og i dobbeltsengen. Mens Gleager flirtede var et andet par (Bailey og Annika) på date. De havde besluttet at rede trådede, men så dukkede en gammel kending op. Det var Cecilie, en pige som var sammen med Bailey på samme tid som han var sammen med Annika, så de to piger var ikke lige bedste veninder, men fjender. Daten blev afbrudt, da Cecilie dukkede op og overtog Annikas plads.

Så blev endnu to personer afsløret! Sanne så Pernille og Gleager kysse hinanden og sladrede straks til Line Sofie. Et krisemøde blev holdt og Gleager forsvarede sig med, at han bare var fuld. Senere på dagen kyssede de to dog igen.

Så er det dagen, hvor en pige skal tjekke ud af Paradise Hotel. Parceremonien blev følgende: Benjamin/Annika, Ronnie/Claudia, Jon/Line Sofie, Sanne/Gleager. Pernille skulle vælge og valget faldt på Gleager så han skulle vælge, hans valg faldt på Sanne, så hun skulle forlade hotellet. Det var ikke fedt, da de hvade været partnere fra dag 2. Hun var rasende på ham og ked af det, for han kunne godt have givet hende en chance for at finde en ny partner.

Med hensyn til reaktioner fra venner og familie er det stadig positivt - alle synes jeg holder fast i mig selv som person. De er selvfølgelig kede af, at jeg er tjekket ud, men jeg får rigtig mange søde ord fra alle mulige personer, og det er dejligt. Tak!!
Der kommer snart igen til at ske en masse uventet!!

Det bliver vildt.. To blondiner (Belinda og Maiken) tjekker mandag ind på hotellet. Pigerne er nervøse. Specielt Pernille som ikke vil skilles fra Gleager, som hun nu hygger sig meget med. Fyrene glæder sig meget til de nye piger, da de er flotte, specielt Maiken gør et godt indtryk. Hun er flot og genert.

Jeg vil glæde mig fremover, hver uge at skrive flere tanker og følelser om programmet, selv om jeg er tjekket ud, men husk alt kan ske på Paradise Hotel:-)

Krammer
Reka

MestLæste