Kendte

Rekas 3. uge på Paradise Hotel

27. februar 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så blev det uge 3... En uge i mexicostil med masser af drama.

Hej Vi Unge-læsere

Den mexicanske uge startede med, at en ny fyr tjekkede ind på hotellet - eksotiske Abbi, der tydeligvis gjorde et godt indtryk på flere af os piger - især Line Sofie. Hun er en flabet pige, som han synes godt om.

Fortalte lidt om ham i sidste uges dagbog. Abbi er en sød fyr, som er meget loyal. Vi tog godt imod ham, og jeg tror, han har rimelig gode chancer for at finde sig en partner på hotellet, da Pernille og Ronnie ikke ligefrem har det bedste forhold til hinanden.

Jon var en af de fyre, som selvfølgelig var meget nervøs, da han ikke var 100 % sikker på, om Line Sofie ville vælge at skifte ham ud, og tage røven på ham, nu hvor de i sidste uge havde så meget drama. Men I vores øjne lignede det, at de igen var på vej til at have det rigtig godt sammen igen. Derimod var Ronnie upopulær blandt alle os andre..

Abbis første aften var festlig - der blev nemlig holdt ægte mexifest, med pinata-konkurrence. Fyrene skulle selv bygge et stativ til pinataen, og vi piger skulle pynte op. Til aftenens fest var det Ronnie, der var heldig. Han slog pinataen ned og indeni var der et brev, som gav vinderen en date med sin partner, samt en fredning til morgendagens parsplit. Det var nederen, da vi alle gerne vil have, at han forlader hotellet.

Mens Ronnie og Pernille var på mexidate modtog vi et brev, hvor i der stod, at Abbi ikke kan have indflydelse på, hvem han gerne vil have som partner, men vi andre skulle vælge for ham og den fyr, som mister sin partner ryger ikke bare på solo, men han ryger helt hjem. Vi skulle hvert par blive enige om, hvilket andet par vi mente bør splittes. Nej, nej, nej tænkte jeg sikke et spil..

Ude på daten var stemningen ikke særlig god, da Pernille og Ronnie fik samme besked som vi andre. Selv om de var fredet, skulle de også give deres mening til kende og de havde svært ved at blive enige.

Aftenens ceremoni var den hidtil mest dramatiske. Med to stemmer på Kristian og mig og to på Line Sofie og Benjamin, blev det Ronnie og Pernilles stemme, der blev afgørende. Og da de gennem skænderi, veto og kompromis endte med at give deres stemme til Kristian og mig, er det Kristian, den sjoveste fyr på hotellet, der skulle pakke sin kuffert og tjekke ud. Samtlige af os deltagere brød ud i tårer.

En overraskelse ventede os onsdag ved morgenbordet. En ny fyr sad og ventede spændt på os - Bailey fra Svendborg. Jeg så ham slet ikke hehe, jeg skulle lige vågne :-) Jeg vidste faktisk, hvem Bailey var, da jeg kender en af hans veninder. Havde aldrig mødt ham før, men hørt om ham. Claudia var henrykt over at se Bailey, som hun kender hjemmefra. Endnu en fyr fra Odense.

Så var det igen tid til Pandorasæske. Denne gang gik det mest udover Ronnie. Han prøvede at sætte Pernille i dårlig lys i forhold til hendes gruppe (Gleager, Sanne, Line Sofie og Jon) Pernille vil gerne danne par med Abbi, som hun sværgede evigt troskab. Men uventet for Pernille, havde Gleager et tilbud til hende, som hun blev utroligt glad for og som fik hende til at glemme alt om hendes aftaler med Abbi.

Aftenens parceremoni var Gleager, Jon, Abbi og Ronnie nervøse. Gleager var nervøs, da Bailey nemlig havde givet udtryk for, at han synes Sanne er den lækreste pige. Imens havde Jon en fornemmelse af, at det var ham Bailey helst så forlade Paradise Hotel af taktiske årsager for at stå stærkt over i vores gruppe (Ronnie, Claudia, Benjamin og jeg)

Bailey blev mere og mere forvirret og til sidst spurgte han Abbi om hjælp, da det var ham, han gerne ville spille sammen med. Vi så bare ikke helt, at chancen for at Abbi skulle tjekke ud var så stor. Bailey stillede sig nemlig ved Line Sofie og det resulterede i, at Jon skulle finde sig en anden partner. Han vælger så Pernille, da han følte. det var, der han havde den bedste chance for at overleve. Og det havde han skam ret i, for Pernille valgte at sende Abbi ud af Paradise Hotel.

Med hensyn til reaktioner fra venner og familie var de glade, for at jeg i denne uge blev set meget mere, specielt om onsdagen hvor Claudia irriterede mig meget, men jeg var ikke den eneste, som havde det sådan.

Som sagt havde Benjamin og jeg det godt sammen, så ingen intriger og følelserne udenpå tøjet.
Det skal så siges, at det er synd, at en del ikke bliver vist af os for vi laver mange sjove ting på hotellet. En aften hvor vi alle var på værelserne, kom jeg på den idé, at vi skulle prøve at se, om jeg kunne være i hans kuffert, så vi pakkede alt ud og jeg kravlede i. Vi havde det superskægt for det kunne jeg, så han trak kufferten lidt rundt med mig inden i.

Næste uge bliver en uge med masser af tårer og en ex-kæreste tjekker ind..

Krammer
Reka

MegetMere