Kendte

Rekas 2. uge på Paradise Hotel

Af 0 20. februar 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er vi godt i gang med uge 2, sæson 5 af Paradise Hotel. Og det bliver vildere og vildere!

Hej igen Vi Unge-læsere

Det har været en utrolig spændende uge, da Miss Paradise skulle kåres, og alle vi piger var nervøse og spændte. Opgaverne i konkurrencen var meget blandede fra viden om samfundet over catwalk til det bedste foto i bikini og sidst men ikke mindst førstehjælp. Vi piger frygtede mest spørgsmålet om samfundet, for hvad nu, hvis vi fik et spørgsmål, vi slet ikke forstod noget som helst af. Men heldigvis var spørgsmålet slet ikke så slemt: "Hvad ville du forandre, hvis du var statsminister"? Mit svar var, at jeg ville forlænge fængselsstraffen til livstid eller mindst 50 år - synes 16 år er alt for lidt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nye gæster
21-årig Louise flyttede ind på hotellet og skulle splitte et par. Her var hendes bedste mulighed, at splitte Jon og Line Sofie, da de på daværende tidspunkt ikke havde det så godt. Der opstod et kæmpe drama, da Line Sofie i sidste uges parcermoni udtalte sig om, hvor vidt hun syntes Jon tiltrækkende, så Jon var frisk på at gå nye veje. Jeg ville rigtig gerne have hjulpet Line Sofie, da jeg personligt godt kan lide hende, så jeg prøvede at snakke med min gruppe (Kristian og Benjamin) om at få skiftet Claudia ud med Line Sofie, men det store problem lå i, at Kristian havde lovet at redde Claudia til næste parcermoni, da hun havde reddet ham i sidste uge.

Vinderen af Miss Paradise blev Pernille, så hun fik lov til at vælge, hvem hun vil have med på en delfin-date, hun valgte Ronnie.

Pandorasæske
I denne uge var der også tid til den første omgang af Pandorasæske, hvor de fleste spørgsmål blev stillet til Jon, Line Sofie, Ronnie og Pernille. Flere af os var nysgerrig over delfin-daten, og hvordan Jon havde det nu, hvor Line Sofie havde taget fat i ham og de havde fået talt ud om tingene. Så nu skulle Jon bestemme sig for hvilken af de to piger (Louise eller Line Sofie) han vil danne par med. Heldigvis faldt valgte på Line Sofie. Jeg blev lettet og glad.

Så ser vi en præsentionsvideo af en ny fyr (Abbi) der tjekker ind mandag. Vi piger synes han ser sød ud og kommer vist til at kommentarer hans næsering :-)

Efter parcermonien festede vi, og så gik det helt galt. Alle opdagede, at Ronnie havde lavet backups hos alle os piger, han ville bare ikke indrømme det overfor Claudia. Han nægtede og da jeg så ikke gad høre på det, da det var en stor løgn, sagde jeg det til ham. Og heldigvis benægtede han det ikke overfor mig. Så nu der ingen der stoler på ham mere.

Herhjemme
Med hensyn til reaktioner fra venner og familie er det stadig positivt - alle synes jeg holder fast i mig selv som person. De synes bare jeg ikke bliver vist så meget, men som jeg siger til dem står Benjamin og jeg stærkt og stoler på hinanden. Men bare vent nu kommer der snart til at ske én masse uventet!

Jeg vil glæde mig fremover hver uge at dele mine tanker og følelser om programmet med jer Vi Unge tøser.

Hilsen
Reka

MestLæste