Kendte

Reka skriver om Paradise Hotel!

Af 0 30. marts 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Reka følger med i Paradise Hotel, selv om hun er tjekket ud. Læs hendes dagbog her.

Hej igen Vi Unge-tøser

Den nye mørke skønhed, Maria, tjekkede ind på hotellet. Drengene havde dagen før fået en hemmelig mission, der gik ud på at vinde Marias gunst. Pigerne vidste ingenting om missionen, og da det gik op for dem, hvad der egentligt var sket, var skaden sket.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Aftenens fest stod i trafiklysets tegn. Alle gæsterne skulle komme klædt i farverne rødt, gult eller grønt. Rødt for kedelig og lukket, gult for klar på sjov og flirt, grønt for parat til det hele. Line Sofie mødte op i rødt og håbede, at Jon vil gøre det samme. Jon, der kæmper for Marias gunst, mødte op i en farve, der signalerede åbenhed. Da den intetanende Line Sofie så sin partner i grønt, blev hun sur og fornærmet.

Kusinerne Belinda og Maiken vågnede tirsdag op i loungen, da de i protest ikke vil sove med deres partnere Ronnie og Benjamin. Kusinerne var vrede, fordi de ikke forstod Ronnies interesse for hotellets nye gæst (Maria). Om aftenen lavede Gleager og Martin en aftale, der gik ud på, at de skulle bytte partnere. Martin taler godt for Gleager, mens Gleager gør det samme for Martin, men pigerne falder ikke umiddelbart for drengenes frække planer!

Der er en trykket stemning på Paradise Hotel. Cecilie skulle fra morgenstunden offentliggøre hvilken pige, hun ønskede at sætte i stor fare. Endnu engang var Maiken klar til at ofre sig selv for at redde sin kusine Belinda. Cecilie synes, Maiken har et stort hjerte, men mener samtidig, at det er et svaghedstegn at stemme på sig selv, og hun satte derfor Maiken i farezonen. Situationen tog dog hurtigt en uventet drejning, da Maiken fik at vide, at hun nu skal vælge en pige, som hun vil kæmpe imod i Dødens Kys, hvilket gav Maiken en uventet styrke til at kæmpe sig tilbage i Paradise spillet.

Intet var overladt til fantasien, da Jon og Gleager udvekslede historier efter en hed nat med deres respektive partnere. Begge var dog enige om, at Martin var lidt for nærgående mod deres partnere.

Den nye dreng Mads fik en glædelig overraskelse i form af et brev med en fredning, der sikrede ham til aftenens parceremoni. Det var dog ikke en fredning, han selv bestemte over. Pigerne skulle i fællesskab beslutte, hvilken pige der skulle fredes med ham. Det var Belinda ked af, da hun havde alle piger mod sig. De vil gerne have, hun stillede sig bagved Mads til parceremonien, og det var ikke hendes plan. Hun vil allerhelst stå bagved Benjamin igen. Jon og Line Sofie er blevet et stærkt par, og det vil Belinda gerne ødelægge. Spørgsmålet er bare om hun kan det???

Hotellets kvindelige gæster får en dejlig overraskelse fra morgenstunden. De skal nemlig på udflugt og møde hotellets nye gæst, Frederik. Men Frederik er ikke lige den typiske paradise deltager:o) Men glæd Jer! Det bliver en underholdende uge med masser af intriger.. En af fyrene skal kåres som Kejser, en titel der kan være risikabel..

Krammer
Reka