Kendte

Rebekka Mathew: Jeg ligner ikke Gabriella særlig meget

Af Katrine Lund, Foto. All 21. januar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Søde Rebekka Mathew har samme rolle som Vanessa Hudgens har i High School Musical-filmene! Vi har snakket med hende, om hvordan det er at være med i High School Musical 2, som har premiere herhjemme til februar!

Hvorfor sagde du ja til den her rolle?
- Jeg sagde ja, fordi jeg var med i 1'eren, og det var virkelig sjovt, og så kan jeg godt lide min karakter i stykket. Den er behagelig at spille.

Hvordan har du forberedt dig til rollen?
- Jeg har fået noget skuespil-træning, og så har jeg lyttet til en øve-cd med sangene, der skal synges og lært dem og mine replikker godt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvordan er det at være med i "High School Musical 2"?
- Indtil videre har vi kun haft sang- og danseprøver, men man kan allerede mærke nu, at det bliver vild fedt, og jeg glæder mig hver dag til at komme på arbejde.

Hvad har været det sjoveste under prøverne?
- Det er rigtig sjovt at lære de forskellige danse, fordi vi fortæller en historie med hver eneste bevægelse, vi gør, når vi danser.

Hvad er din yndlingsscene og yndlingssang i stykket?
- En scene, jeg glæder mig til at spille, er, en scene hvor Gabriella skælder Sharpay ud, og lige efter den kommer der en rigtig god sang, der hedder "En anden vej".

Hvad synes du om Vanessa Hudgens, der spiller Gabriella ligesom dig?
- Jeg synes, hun passer godt til rollen som den søde pige.

Hvor meget minder du om din rolle Gabriella i stykket?
- Jeg var også den søde pige i skolen, der gjorde, hvad læreren sagde. Men jeg fik ikke topkarakter, som Gabriella gør, og så gik jeg heller ikke helt så meget op i skolen, som hun gør, så jeg ligner hende ikke så meget.

[faktaBox]