Kendte

Plan B: Tre personer i én

Af Sisse Andersen 1. juli 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kan godt være lidt forvirrende at være Plan B.

Du kender helt sikkert hittet "She Said", som har voldhærget din radio og dit fjernsyn for nylig, men hvem er det egentligt, der står bag? Det er faktisk ikke helt let at finde ud af…

Officielt er det den engelske rapper Plan B, der har lavet hittet, men når han synger sangene fra sin nye plade "The Defamation of Strickland Banks" spiller han rollen som soulsangeren Strickland Banks, der er røget i fængsel for noget, han ikke har gjort.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Strickland Banks repræsenterer mit liv, som jeg tror mit liv ville have set ud, hvis jeg havde fået succes i en meget ung alder, fortæller den 27-årige englænder.

[faktaBox]- Hvis jeg var slået igennem som 15-16-årig, ville jeg være ligesom ham. Han er opbygget sin helt egen verden og er et fjols over for andre. Der findes masser af kendte, der er sådan. Jeg møder dem hver dag, og de er jo ikke dårlige mennesker, de er bare blevet fucked up.

Hvem er jeg lige nu?
Rollen som Strickland Banks kræver, at hiphopfyren Plan B, som ellers elsker baggy bukser og store t-shirts, hopper i et jakkesæt med vest, slips og manchetknapper, og det er da også lige præcis sådan et outfit, han har på, da Vi Unge møder ham på et hotel i København. Men betyder det så, at han også spiller en rolle i interviewet?

- Altså, jeg er ikke "in character" hele tiden. Når jeg synger sangene fra det nye album, er jeg Strickland Banks, men mellem sangene og når jeg giver interviews er jeg Plan B. Og hvis du slukkede for båndoptageren lige nu, og vi gik ud i byen sammen, så ville jeg bare være Ben, siger han og griner selv af den lidt forvirrende forklaring.

MestLæste