Det er ikke noget nyt, at stjernerne må lægge øre til en del bizarre kælenavne, og det er nu også sket for Perrie Edwards, da en masse fans pludselig er begyndt at kalde hende ”mor” på Twitter.

Læs også: Hvis din mor var Directioner ...

Hele ”mor”-titlen forvirrer tydeligvis Perrie, og hun har derfor skrevet tilbage til fansene for at få en forklaring på, hvad det går ud på:

- Jeg elsker jer alle, men mener I virkelig ”MOR”?! Kan jeg ikke være den seje tante eller søster? Jeg er ikke helt sikker på den her MOR-situation! Lmao! Perrie♥, lød det var Little Mix-stjernen, som kort efter tilføjede:

- Jeg forstår slet ikke hvad ”mor” overhovedet betyder?! Jeg har svært ved at håndtere den her fandom, I får mig virkelig til at grine. Perrie ♥♥♥.

Læs også: Perrie Edwards får hjælp fra veninderne 

Rent faktisk er Perrie ikke den første, der er blevet kaldt ”mor”! Taylor Swift oplevede nemlig også for noget tid siden at modtage et brev fra en ”rigtig mor”, som skrev til Taylor, da hun var lidt irriteret over at hendes datter kalde popstjernen det, hvilket altså fik hende til at føle sig en smule overset … Hmmmmm.

Vi kan godt blive enige om, at det er en smule bizart, at fans nu kalder deres idoler for ”mor” ... Ikke? Så er vi mere til ”Queen” eller noget helt tredje!

Se, hvordan de kendte fejrer mors dag i galleriet her:

De kendte fejrer mors dag