Kendte

Pernilles 3. uge på Paradise Hotel

2. marts 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Uge 3 - følelserne uden på de mexicanske kostumer.

Hej piger : )

Abbi tjekker ind
Om mandagen tjekkede den nye fyr Abbi ind på hotellet, hvilket betød, at jeg fik en tiltrængt mulighed for at få skiftet min mildest talt møghamrende belastende partner, Ronnie, ud. Jeg syntes rigtig godt om Abbi, selv om han dog var lidt svær at regne ud og meget intens i sin fremtoning, men jeg måtte alligevel få tungen på gled for at få ham overtalt til at stille sig bag mig til torsdagens parceremoni - Alt var på dette tidspunkt et bedre alternativ til Ronnie, der havde jokket godt og grundigt i spinaten og pisset samtlige deltagere af, og vi var alle i gruppen enige om, at vi skulle have Abbi over på vores side.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Om aftenen var der så mexicaner-fest med pinatakonkurrence, hvilken Ronnie uheldigvis vandt. Præmien var en date med sin partner, mig, noget jeg bestemt ikke var glad for! Jeg kan huske, at Ronnie udmærket godt vidste, at det sidste jeg havde lyst til i verden var at skulle tilbringe en dag sammen med ham og høre på hans undskyldninger og tomme smiger.

Worlds worst hangover
Efter at tequilaen havde dampet af skulle Ronnie og jeg så på den famøse date, og det kom da heller ikke til at gå stille for sig. Det var en usandsynlig komisk situation at skulle sidde på et meget romantisk sted med en fyr jeg havde så utrolig lidt tilovers for, og det var absolut den værste date, jeg nogensinde har været udsat for. Bølgerne gik da også højt, og vi skændtes stort set hele tiden - og for så at gøre hele situationen endnu værre kommer der en mexicansk trio ind og begynder at spille musik for os. Det hele var så karikeret at vi ikke kunne lade være med at grine. Det hele virkede bare så latterligt - at sidde og skændes for så at blive afbrudt af et orkester! Men det hele spidsede også endnu mere til, da musikanterne havde et brev med til os. I brevet stod der, at en af fyrene på hotellet skulle smides hjem, og at Abbi så skulle danne par med hans partner, samtidig var Ronnie fredet og kunne således ikke blive smidt ud. Det var nok det værst tænkelige brev, der kunne komme på dette tidspunkt, da det betød, at jeg var tvunget til at forblive partner med Ronnie, hvilket jeg absolut ikke kunne overskue, samtidig med at enten Jon, Kristian eller Benjamin skulle forlade hotellet.

Ronnie og jeg skulle blive enige om, hvem af drengene vi ville placere vores stemme på, hvilket ikke var nogen nem sag, da Ronnie ikke længere stod i vores gruppe og lige så stille havde begyndt at smigere sig ind på Benjamin, hvorfor han da også nedlagde veto på ham. Jeg nedlage så veto på Gleager, hvilket betød, at vores stemme enten skulle falde på Jon eller Kristian.

Da vi kom hjem på hotellet skulle det gå stærkt, da vi kun havde en halv time inden ceremonien. Jeg fik snakket med min gruppe og vi blev enige om, at vi var nødt til at smide Kristian ud, da Ronnie jo ikke ville stemme på Benjamin. Til Ronnie fik jeg det fremlagt sådan, at en stemme på Kristian ville være en 'neutral' stemme, da han var i den tro, at de andre fra min gruppe ville stemme på Benjamin, sådan at det hed to stemmer på Benjamin og to stemmer på Jon og vores stemme på Kristian ville så være ligegyldig. Derfor blev Ronnie efterfølgende rigtig sur på mig, da jeg havde 'snydt' ham i forhold til betydningen af vores stemme - jeg kunne bare ikke risikere, at Jon skulle forlade hotellet.

Bailey tjekker ind - parceremoni
Da Bailey tjekkede ind på hotellet om onsdagen, var den anden gruppe, herunder Ronnie, hurtige til at få sat klørene i ham og overbevist ham om, at hans par-split skulle lave ravage i vores gruppe. Det havde vi i gruppen godt på fornemmelsen, og jeg lavede derfor den aftale med både Gleager og Jon, at ligegyldigt hvem, Bailey stillede sig bagved, så kunne en af dem stille sig bag ved mig, og jeg ville vælge dem. Selvfølgelig var det hårdt at skulle smide Abbi ud, men da jeg havde spillet med Jon og Gleager fra starten, var det klart dem, jeg ønskede inde på hotellet. Samtidig snakkede Bailey og Abbi godt sammen og havde jeg valgt Abbi, var der en risiko for, at det ville have sat mig i en unødigt svag position, da muligheden for at Bailey så ville have Abbi over i deres gruppe ugen efter.

Der er mange ting og aftaler man ikke ser, men det er der jo også en grund til for at holde spændingen oppe. Men jeg kan godt love, at den kommende uge bliver spændende for mig - så har jeg vidst ikke sagt for meget

<3 Pernille

MestLæste