Kendte

Paradise Hotel: Zarahs dagbog!

Af Zarah 27. april 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det var jo helt vildt og uvirkeligt, da jeg stod og ventede på det øjeblik, hvor jeg skulle ind og møde de andre gæster! Vidste slet ikke, hvad der ventede mig og jeg tænkte egentlig, hvad er det lige, jeg har rodet mig ud i?!

Mandag: PUHAA, jeg var virkelig nervøs og tankerne fløj bare rundt i mit hovedet, hvad skal jeg sige, hvordan skal jeg stå, og hvem er de mennesker, jeg skal møde?! Det gik faktisk godt, og alle de andre gæster var overraskende søde og meget imødekommende, heldigvis!
Da jeg fik brevet, hvor jeg selv kunne vælge, om det skulle være en pige eller en dreng til parsplit, blev jeg vildt overrasket og spændt. Min hemmelighed skulle ikke afsløres, og det var utroligt svært og holde hemmeligt. Om aftenen var der fest, og det var mega hyggeligt, og alle folk gav den max gas, så alt i alt var det en fantastisk første dag på Paradise hotel.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tirsdag: Dagen hvor jeg skulle afsløre min hemmelighed! Endelig tid til parsplit, jeg må sku' indrømme, jeg var lidt nervøs men mere spændt, hvad ville de andre sige og tænke!? "Jeg er biseksuel," deres reaktioner på den sætning var lige, hvad jeg håbede på! Positive. Men som sagt er jeg den, som jeg er, take it or leave it. Tirsdag var en mega sjov dag, og jeg fik snakket igennem med alle de andre gæster, der var meget nysgerrige og positive over, at jeg stod frem med det på åben skærm. Om aftenen var der bytte-køn fest, det var mega sjovt, at se hvordan fyrene tolkede det at være pige, og det var generelt bare en kanon aften uden uventede overraskelser! [faktaBox]

Onsdag: Jeg havde inviteret Gleager og Line-Sofie med på date. Vi ankommer på det mest lækre hotel, og alt er bare fuld luksus og smukt. Pludselig skal jeg have massage af begge to, det var lidt grænseoverskridende, da jeg kun havde kendt dem i to dage, men tror vi alle tre havde en go' griner over det, og hyggede os rigtig meget både før og efter. Vi ankommer på hotellet igen og fortæller de andre gæster, om det brev jeg fik på daten. Jeg kunne nemlig vælge en traditionel eller en utraditionel parceremoni dagen efter. Enten skulle det være en almindelig par ceremoni eller en ceremoni, hvor pige/pige eller dreng/dreng skulle stå sammen. Det var et rigtig fedt tvist, som ingen havde set komme, så det væltede op og ned på alles taktiske planer.

Torsdag: Jeg afslørede om formiddagen, at aftens parceremoni skulle være den utraditionelle, hvilket ikke kom som den store overraskelse for nogen, da det var fyrene, der var udsatte og ikke os piger. Dagen gik mest på taktik og meget afslappelse for os piger, som var fredede. Det var vildt dejligt at vide, at jeg ikke skulle hjem, og var sikret en uge mere. Da Mark valgte at smide Gleager ud blev jeg meget overrasket, jeg var en af de få, der ikke vidste noget som helst om Marks valg, det var en lidt trist aften, og stemningen var ret nede. Så torsdag aften var ikke den vilde fest, så vi gik forholdsvis tidligt i seng alle sammen.

MestLæste