Kendte

Paradise Hotel: Cecilies dagbog fra uge 8

Af Cecilie 3. april 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Reka og Pernille har skrevet dagbog her på viunge.dk, men de er jo begge tjekket ud af hotellet, så fremover følger vi de andre deltagere på hotellet. Der er hver uge en af Paradise Hotel gæsterne, der skriver dagbog her på siden. I denne uge er det Cecilie.

Hej Vi Unge-piger

Mandag:
Puha, vågner op kl. 6.30 efter en weekend med fødselsdag og hygge. Hmm, hvad sker der mon på Paradise i denne her uge? Må hellere lige tænde computeren og se, så kan jeg samtidig lige sove fem minutter længere. Romer uge, nårhhh ja, endnu en hård uge i paradiset. Kejser Gleager, jeg synes Kejserinde Cecilie lyder bedre, men som flertallet af drengene på hotellet bestemmer, så er det Gleager, der skal være kejser, og vælge en pige han vil sætte i fare. Årh jeg var nervøs hele den aften, jeg kunne slet ikke sove, og tænkte meget over, om han kunne finde på og vælge mig!?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tirsdag:
Et kryds på døren! Øv, Cecilie Kvist, i fare! Dejligt at Ronnie trøster mig, og siger det hele nok skal gå. Uha det er spændende og sidde med min veninde og se aftenens afsnit. Egentlig ved jeg jo godt, hvad der sker, men jeg har alligevel rigtig mange sommerfugle i maven. Jeg må indrømme, at jeg kneb en lille tåre, da søde Belinda måtte forlade os, men var samtidig rigtig glad for, at jeg overlevede den "drabelige dyst". [faktaBox]

Onsdag:
Wee, tidligt fri fra arbejde og ud og shoppe med min bedste veninde. Det er meget sjovt at sidde på Sunset og spise, og pludselig står der fem piger og peger på mig og fniser og er meget generte. "Vi hepper på dig i Paradise," siger en lyshåret pige til mig og fniser lidt. Det er supersjovt og snakke med pigerne, og høre lidt om hvad seerne mener. Melissa kommer ind på hotellet, så sød pige, men det føles lidt underligt, at Belinda ikke er der mere. Jeg er faktisk også stadigvæk lidt små sur over, at Gleager har vraget mig til fordel for Maria. Hmm, skal jeg tage hævn?

Torsdag:
Parcermoni! Torsdag er altid lidt mere speciel end de andre dage, det er nemlig her alle er mest spændte og nervøse, der skal nemlig sendes en hjem. Jeg synes, det er svært at beslutte, om jeg skal stå med Ronnie og gå imod alle andre, eller Mads som jeg egentlig ikke så godt kan lide? Nogle gange ville jeg ønske, at jeg kunne ringe til en veninde og snakke med hende, om hvad jeg skulle gøre, men det må man jo selvfølgelig ikke. Tja, men valget faldt på, at Mads skulle blive, lidt trist Ronnie skal hjem, jeg var faktisk begyndt at kunne lide ham.

Glæder mig allerede til i næste uge, med nye spændende mennesker, udfordringer og endnu mere Paradise Hotel.

Kærlig hilsen fra Cecilie;o)

Læs mere om Paradise Hotel her!

MestLæste