Så kom dagen, som Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson og Liam Payne og millioner af directioners havde ventet på: Premieren på One Directions "This Is Us".

Læs også: Harry Styles fik numsen på krogen

Tusindvis af fans havde campet foran Empire Teatret i London i flere timer, og da de fem superlækre fyre fra One Direction ankom, eksploderede stemningen. Harry, Louis, Liam, Niall og Zayn var flyvende og skrev vildt mange autografer til deres fans, før de gik ind i biografen - sødt!

Liam Payne kom med aftenens sødeste kommentar, da BANG spurgte ham om, hvordan det var at se filmen for første gang:

- Det er hårdt at være væk fra vores familier, men det er endnu hårdere at se det på skærmen. Den scene hvor min far fortæller, at han gerne vil tage mig med på pubben, hver gang jeg ser den, får jeg lyst til at græde, fordi vi hører aldrig, hvor hårdt det er for vores forældre at undvære os.

Læs også: Liam Payne - Jeg har en kæreste

Ååårh, hvor er det bare sødt! Liam havde for resten også sin nye kæreste Sophia Smith med til premieren, men hun blev sneget ind ad bagindgangen.

Zayn Malik havde også sin kæreste, Perrie Edwards, med til "This Is Us"-premieren, der også blev gæstet af blandt andre Simon Cowell, Conor Maynard, McFly, JLS og Little Mix.

Har du prøvet: Den ultimative One Direction-test

Se de gode billeder fra premieren på One Directions "This Is Us" herunder. Hvem skal I ind og se "This Is Us" med?

Premiere This Is Us