Normalt ser vi Zayn Malik, Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson og Harry Styles fjolle rundt og være nogle søde drengerøve. Men når det gælder mobning, så er drengene vildt seriøse.

Se også galleriet: One Direction flexer i fitness.

One Direction har lavet en kampagne, der skal sætte fokus på mobning og forhåbentlig være med til at sætte en stopper for det. Det er ikke helt tilfældigt, at det lige er mobning, One Direction har lavet en kampagne imod.

- Alle har prøvet at blive mobbet på en eller anden måde, siger Niall Horan i videoen, mens Harry Styles forklarer, at problemet ligger i, at ingen taler om det.

- Nogle gange kræver det mod at turde tale om det, også selv om det ikke er dig, der bliver mobbet. Og hvis det er dig, der bliver mobbet, er det også vigtigt at sige det. Er det forkert, skal man tale om det, forklarer Liam.

Læs også: Harry Styles' vilde weekend i New York.

Zayn fortæller også, at de gerne vil gøre noget godt og hjælpe dem, som er frustreret over, hvordan de skal tackle mobning, til, hvordan de skal tale højt om det. Så sødt!

Læs også: Hvornår er det mobning?

Vi håber så meget, at det, at One Direction går imod mobning, kan være med til at stoppe mobning helt. Herunder kan du se videoer, hvor drengene hver især udtaler sig om mobning.

Harry Styles om mobning:Louis Tomlinson om mobning:Zayn Malik om mobning:Liam Payne om mobning:Niall Horan om mobning:


Se billeder fra One Direction i Danmark her: