En ung pige, som er fan af One Direction, modtager netop nu dødstrusler, fordi hun under en koncert kastede noget vand op på Niall Horan.  Det blev dokumenteret i en video, som gik viralt og kom forbi flere fans, som blev rasende.

Læs også: Niall Horan i smerter på scenen

Men det er nu gået over gevind, for pigen har siden episoden oplevet at modtage flere dødstrusler. Pigens mor har også været ude at opfordre folk til at tænke, før de skriver noget:

- Min datter og jeg vil have det her til at stoppe, for hun elsker One Direction så meget. Hun vil have Niall og resten af bandet til at vide, at det her er kørt helt af sporet, og at hun aldrig i sin vildeste fantasi kunne finde på at gøre nogen af dem ondt, siger pigens mor til den engelske avis ”Mirror”.

Samtidig fortæller moren også, at Louis startede med at kaste vand ud på datteren og veninderne, og at hun kastede vand tilbage og ramte Niall, fordi hun troede, det var en leg.

Læs også: Harry og Louis bryder sammen på scenen 

Yikes! Vi kan godt blive enige om, at man absolut IKKE skal kaste ting på andre eller på bandet under koncerter, men det er vanvittigt og alvorligt, at hun får dødstrusler for det.

Vi må håbe, at de andre fans hører morens og pigens bøn.

Se Niall Horans hotte udvikling i galleriet her: 

Niall Horans superhotte udvikling