Kendte

One Direction afslører deres man-crush

Af Luise Gregersen 22. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi fejrer #ManCrushMonday sammen med One Direction, der afslører, hvilke kendte mænd de har et crush på!

I dag er det mandag, og det betyder, at det er #ManCrushMonday, dagen hvor vi alle smider en kærlig tanke og et hashtag efter de kendte mænd, vi crusher på. Og for rigtig mange af os hedder de mænd Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan, Liam Payne eller Harry Styles.

Læs også: One Direction flexer i fitness

Men hvilke mænd crusher One Direction selv på? Det har Louis Tomlinson, Niall Horan og Zayn Malik svaret på i et interview med magasinet Gay Star News.

Tag testen: Hvilken "Night Changes"-date skal du på?

Det viser sig, at Louis er ret vild med fodboldspilleren, David Beckham, som han synes er vildt cool. Niall er mere til skuespilleren Johnny Depp, som han synes er vildt sej og en flink person. Zayn har ikke et decideret man-crush, men han synes, at Jake Gyllehaal er en vildt dygtig skuespiller.

Læs også: One Directions kærester

Der var faktisk en rigtig god grund til, at de tre drenge afslørede deres man-crush. Interviewet fandt nemlig sted for at støtte en forening, der hjælper unge homoseksuelle med at springe ud.

I weekenden var drengene desuden med i "Saturday Night Live", hvor de lavede den her sjove parodi:Vi gad vildt godt vide, hvem Harry Styles og Liam Payne crusher på, men det må vi desværre undvære. Hvem er dit #ManCrushMonday?

OneDirectionibaroverkrop

MegetMere