Kendte

OL-deltagere vilde med Miley Cyrus og Taylor Swift

Af Oliver Kokholm Ungermann 20. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
To OL-deltagere har prøvet lykken og skrevet til deres store idoler, Miley Cyrus og Taylor Swift – og de har svaret! Læs svarene her.

Det kan godt være, at Vinter-OL er et af de største sportsarrangementer i verden, men for to af deltagerne er oplevelsen lige blevet endnu vildere.

De har nemlig begge prøvet at komme i kontakt med deres største idoler: Miley Cyrus og Taylor Swift. Og begge har svaret tilbage!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Miley Cyrus chokerer til koncert igen

Den amerikanske skiløber, Gus Kenworthy fra USA, lagde et billede op på twitter, hvor han spurgte Miley Cyrus, om hun vil være hans date til Valentines Dag. Først hørte han ikke noget fra hende, men pludselig fik han en notifikation om, at selveste Miley Cyrus nu fulgte ham på det sociale medie. Senere opfordrede Miley sine fans til at følge Gus Kenworthy, fordi han har reddet fire hundehvalpe til De Olympiske Lege.

(Artiklen fortsætter under billederne)

En anden amerikaner, freestyle skiløberen Torin Yater-Wallace, prøvede også lykken og fortalte i et interview, at han har crush på Taylor Swift, hvis sange han lytter til under sin træning. Og pludselig svarede Taylor Swift tilbage på det:

- Hey, det er Taylor! Jeg vil gerne ønske held og lykke til alle deltagerne ved OL, og Torin - tak fordi du lytter til min musik under din træning. Det er fantastisk, sagde Taylor. Og så kunne den 18-årige deltager ikke holde sin glæde tilbage:

- Whoa, hun sagde mit navn, kom det fra den heldige fan. Hvor er det sødt, at Miley og Taylor tager sig tid til sine fans på den måde!

Hvad synes I om det, Miley og Taylor gjorde?

MestLæste