Kendte

Nyt på vej fra Christina Aguilera

Af Sisse Andersen 17. november 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Stjernen vil gå i en helt ny og mere elektronisk retning på den kommende plade.

I sidste uge smed Christina Aguilera et Greatest Hits-album på gaden, men stjernen er allerede nu i gang med et nyt album, der efter planen skal udkomme til næste sommer. Lige nu er hun i gang med at skrive sange til det nye album, og Christina siger selv, at det bliver en helt ny lyd, vi kommer til at høre fra hende.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Nummeret "Keeps Getting Better" er lidt en smagsprøve på, hvad der kommer til at ske på den nye plade. Jeg har lyttet meget til elektronisk musik på det seneste og det har inspireret mig meget, siger sangerinden.

Sidste gang vi hørte fra Christina var på albummet "Back to Basics", hvor hun gav den som gammeldags jazz-diva, men det er slut nu, siger hun.

- Jeg syntes, det var rigtig sjovt at gå tilbage i tiden, men der er ikke så mange forskellige muligheder, når man skal holde sig til en bestemt æra. Når man bruger elektroniske effekter og ny teknologi, er der så mange forskellige lyde og ting, man kan have det sjovt med.

Den rejsende familie
Sidste vinter blev Christina Aguilera mor til sønnen Max, og det har vendt hendes liv op og ned. Faktisk har hun under interviewet en halskæde på, hvor der står Max, som hun fik på Mors Dag. Og hun er ikke bange for at fortælle, hvad det har betydet for hende at blive mor.

- Det er som om man ser verden igen for første gang igennem hans øjne. Det er fantastisk!

Har du tænkt dig at tage ham med på turné?

- Ja, vi bliver den rejsende familie, haha. Jeg kan ikke undvære ham ret længe, så han kommer helt sikker med på turné.

MestLæste